یه نیشابور و یه کیون خانم منشی (sm50)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه نیشابور و یه کیون خانم منشی (sm50)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه من اون کیون خارق العاده رو ازش بهره برداری کنم ! بقیش مهم نی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله عاشقانه بود ببخش عشقولی لحن بیانم تخماتیکه (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید انزلی رو بیخیال بیا بریم نیشابور ببینیم چیکاره ایم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید ؟؟؟
یکی برق اختراع میکنه
یکی موتور دیزل اختراع میکنه
.
.
.
.
..
..
.
...
.
یکیم مثل پسر عموی کسخل من میچوسه تو نایلون میاد تو اتوبوس میترکونه ملت میرن تو کما..(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﯿﺸﻮﺩ ﭘﯿﺸﺎﻧﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺳﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻟﺒﻬﺎ ﮔﺬﺷﺖ!؟
ﻣﻮﻣﻦ ﺍﺯ ﻗﻢ ﺑﮕﺬﺭﺩ ﺗﺎ ﺟﻤﮑﺮﺍﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﻭﺩ
اینو از گروه آخوندا دزدیدم..
اینجوری مخ میزنن...!!!(sm2)
نمی دونم فرم چشماش خمار بود یا مثل این غاز های غمگین همیشه خسته بود یا شایدم دائم الپریود بوده (sm2)
نقل قولم نمتونم بگیرم نویدووووووووووووووووووووو ووووووووووووو فدات
دیگه این دفعه رفتم بخوابم (sm27)