نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . فکر کنم توی دی یا بهمن توزیعِ جهانی بشه بعدشم برسه ایران .
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . فکر کنم توی دی یا بهمن توزیعِ جهانی بشه بعدشم برسه ایران .
دادا من برم تا مترو بیام(sm174)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پيچ و تاب ِ يک پيچک
به شكل ِآخرين ميخک
به ياد شمعی در رگبار
دو سايه در هم ، بر ديوار
برقص ... (sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر کیفیت این آلبوم را کلتکس ضعیف زده واقعا حیفه (sm50)
تراک 9 تو که نیستی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات صابر جان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستند زندگینامه بیژن ترقی بود..
اگه با همون کیفیتی که خودت ضبط میکنی پیدا بشه، این بشارتو میدم که دوسه تا از حورالعینهای اون دنیامو یه شب بهت قرض بدم... (sm50)