نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كشتمتا(sm39) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كشتمتا(sm39) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
خدا نصيب هيچ پدر و مادري نكنه اين روز رو (sm81) (sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كسي كه پدر و مادرشو از دست ميده گذشته شو از دست داده
كسي كه همسرشو از دست ميده حالش رو از دست داده
كسي كه بچه شو از دست ميده آينده شو از دست داده(sm81)
الان اینو سند میکنم از این لحظه هر اتفاقی واسه من بی افته تقصیره توه(sm2)(sm2)(sm2)تهدید به مرگ میکنی ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقتو گفتم دیگه نه ترو جان جنتی تو عمرت یه نقل درست حسابی گرفته بودی(sm120)
نقل قول:
حالا انقدر بگو تا چشمم بزني (sm59)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
😃
کامنتای مردم بعد از طوفان تهران:
-تو روحتون 190 هزار تومن شلوارم معلوم نیست کجا رفت!!
-نزدیک بود توبه کنم!!
-تو محل ما نوح با کشتی دیده شد!
-آقا اگه کسی یه لیف با یه گردالی آبی وسطش پیدا کرد مال منه... گذاشته بودم آفتاب بخوره باد بردش!
-این عید رو به تمامی نصابان آنتن تبریک و تهنیت عرض میکنم!
-هی به این خانومااا میگم حجاباتونو رعایت کنید حالا تا ما رو به کشتن ندن، ول نمیکنن...
-گربه و دیش ماهواره بود که تو آسمون میرفت...
-خدااا ما رو نخور!!
-آقا ﯾﻪ ﺣﻮﻟﻪ ﮔﻞ ﮔﻠﯽ ﻃﻮﻓﺎﻥ آﻭﺭﺩﻩ ﺧﻮنهمون... ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﺎﺷﻪ من باش رفتم حموم.
-یکﯽ ﺩﺳﺘﺶ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺩﮐﻤﻪ ﻗﯿﺎﻣﺖ ﺩﺍﺷﺖ ﻟﻮﺩ ﻣﯿﺸﺪ ﻭﺳﻂ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﺴﻠﺶ ﮐﺮﺩن!
-خﻮﺏ ﺷﺪ ﻣﻦ ﺍﺯ تنتاک ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ میکنم ﭼﯿﺰﯾﻢ ﻧﺸﺪ!
ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ تنتاک ﺭﻭ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻢ.
-ممنونم ﺍﺯ ﻃﻮﻓﺎﻥ تهرانپارس ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎ ﺭﻭ میبره ﺗﺠﺮﯾﺶ!
-نماﺯ «غلط کردم» ﭼﻨﺪ رکعته؟
زنده باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستی که هادی منو تگ کرده بود پاک شد؟ چی بود پستش؟
مگه بن شدی؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]