(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
مسعود آخرَش مرا مجبور میسازی که دوباره حدس و پیش بینی و کلی گویی را شروع کنم و فشار مضاعف به خویش وارد سازم (sm2)پیر شدم رحم کن (sm2)
انشااللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوع اوع دوباره هستی دوباره هستم(sm2)
شادمهر (sm127) اونقدر بزرگ هست که با حرفای یه عده مثل این آقا که بارها مورد انتقاد خیلی ها قرار گرفته کوچیک نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر یک اسطوره ست (sm127)
(sm19)(sm19)
حمله تند عماد طالب زاده و شاهین دلیوند و پوریا حیدری و انوشیروان تربتی و سجاد متصلی و حسین تاج بخش به محسن افشانی بخاطر شوخیه بدش با شادمهر
یه سر به اینستای اینا بزنید میبینید چه خبره
احسان جون یکی از اون پیش بینی های دوران اوج و جوونیات را واسمون بکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمشون گرم... این نشون میده چقدر شادمهر بین همه محبوبه....البته این بچه ک....ی هم قصدش همین بود ک بیاد تو چشم آخه کسی آدم حسابش نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برای کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]