اون تراک 0111 که برا رفیقشون که مُرده خوندن کدومه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اون تراک 0111 که برا رفیقشون که مُرده خوندن کدومه ؟
از این دنج سقوط اخر من........(sm50)
کدوم دانشگاه ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسیس کالباس میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم زنده اپل را از طریق لینک زیر در مرورگر Microsoft Edge ببینید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من رمیده یی و من ساده دل هنوز
بی مهری و جفای تو باور نمی کنم
دل را چنان به مهر تو بستم که بعد از این
دیگر هوای دلبر دیگر نمی کنم ..
رفتی و با تو رفت مرا شادی و امید
دیگر چگونه عشق ترا آرزو کنم
دیگر چگونه مستی یک بوسه ترا
دراین سکوت تلخ و سیه جستجو کنم
یاد آر آن زن ‚ آن زن دیوانه را که خفت
یک شب بروی سینه تو مست عشق و ناز
لرزید بر لبان عطش کرده اش هوس
خندید در نگاه گریزنده اش نیاز
لبهای تشنه اش به لبت داغ بوسه زد
افسانه های شوق ترا گفت با نگاه
پیچید همچو شاخه پیچک به پیکرت
آن بازوان سوخته در باغ زرد ماه
هر قصه ایی که ز عشق خواندی
به گوش او در دل سپرد و هیچ ز خاطره نبرده است
دردا دگر چه مانده از آن شب ‚ شب شگفت
آن شاخه خشک گشته و آن باغ مرده است
با آنکه رفته ای و مرا برده ای ز یاد
می خواهمت هنوز و به جان دوست دارمت
ای مرد ای فریب مجسم بیا که باز
بر سینه پر آتش خود می فشارمت ..
{ دیوان اسیر - فروغ فرخ زاد }
(sm169)
کوچه خالی بود(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
اشترم البوم زند وکیلی چی شد
روانی ها (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممیه سوخوم (sm120)
هورنر: موتور جدید مرسدس ترسناک است!
هورنر در اینباره گفت: «جمعه روز بسیار ترسناکی برای همه بود. بعد که روزبرگ به مشکل برخورد، مجبور شدند قدرت را کمتر کنند.»«اما قدمی که برداشتند و در روز جمعه دیده شد بسیار بزرگ بود و بقیه را به فکر فرو برد. الان در لیگ خودشان مشغول رقابت هستند.»
پیج چاوشی 800 هزار لایک رو رد کرده بود. درسته؟
الآن 798 هزارتا لایک داره!!!
آهان مرسی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm81) چاووشی نمیخواد واسه کیمیا بخونه
سلام شيما خوبي ؟(sm19)
مررررسی خودت خوبی ؟ (sm176) میبینم که خواننده شدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون بد نيستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خواننده كجا بود (sm120)
اختیار دارین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كم پيدايي
(sm2)
دلتنگی کلافگی (sm172) بابا من که همیشه هستم با اینکه اینجا سوت و کوره ولی... تو چیکارا میکنی ؟ درست تموم شد >؟نقل قول:
(sm172) نه بابانقل قول:
دارم حالاها حالاها (sm172)
ياور هميشه مومن پلي شد ... (sm50)
اگه باشي يا نباشي براي من تكيه گاهي
براي من كه غريبم تو رفيقي جون پناهي
(sm50)
یادته اون وقتا همش میگفتی شمالی پلی شد ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
اره (sm120)نقل قول:
يادش بخير (sm74)
چرا اولش میگن قراره چاوشی بخونه بعدش میگن نه نمیخونه یعنی چییییییی؟؟؟ من به همه گفتم تیتراژش چاووشیه آبروم میره (sm81)(sm120)
اشکال نداره عوضش 4 تا برا شهرزاد خونده (sm120)نقل قول:
(sm176) من ولی شمالی پلینقل قول:
اوه اوه فاااااااخر (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) افريننقل قول:
ديوار ِ كاهگلي ِ يه باغ ِ خوش كه پر از شعراي يادگاري ِ (sm81)
صداي رود ِ بزرگ هميشه تو گوش ماست
اين صدا لالايي ِ خواب ِ خوب ِ بچه هاست
(sm50)
خواجه و لهراسبی اهنگ دادن
نزدیک کنسرتاشونه برا سالن پر کردن اهنگ میدن
رضا آرین شهاب اکبری چندتا کار تو آلبوم پیام صالحی داره ؟
2 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]