کینگ کیونت بسوزه 274 امتیاز دارم رتبه 724 !!!! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو یک زدم کاستاریکا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
کینگ کیونت بسوزه 274 امتیاز دارم رتبه 724 !!!! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو یک زدم کاستاریکا ..
من اول قصدم دوربین حرفه ای بود که برم کلاس ولی بعد که برم دانشگاه فرصتش برام پیش نمیاد که ادامه بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین یه دوربین کوچیک میخوام که همیشه تو کیفم باشه
چه کیفی کردم هلند دوتا گل پشت هم زد ..
دو یک زده بودم اعصابم ریده بود تا دقیقه نود ..
شاعرش خودم هستم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
ابری و درد (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد ناله میکنین انرژی منفی میفرستین واسه خودتون خب این چه کاریه آخه؟!!!(sm29)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن نخوندم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان. پايه م جور شد امشب (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي خدا من به كسي كاري ندارم (sm81)
ولي زخم از همه خوردن شده كارم (sm81)
نیازی نیست اینقدر خودتو درگیر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چندتا فیلم و کتاب میشه
دانشگاه که انشاا.. بری کلی از وققتو میگیره و درگیر میشی
حالا خدا نکنه درگیری عاشقانه باشه(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
حاجی مهدی خدا بیامرزم عادتش بود از بیست صفحه قبل نقل کنه بکشه حرفا رو جلو گند بزنه به حرفای در جریان(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنمو گا... سه ساعت میزنم وا نمیشه .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
احمد تو روحت اینا چیه اخه(sm30)
میخوام برم دانشگاه اصن عاشق شم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو آخه يه چيزي ميگيا مريمنقل قول:
وقتي آدم حالش خوب نيست ديگه كاريش نميشه كرد (sm25)
زاویه رو نگا جون یره (sm70)نقل قول:
جفتتون بیشعورید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذا بانوی مجمع بیاد بهش میگم ..نقل قول:
این چه طرزه حرف زدنه ..
مگه من آزادی بیان ندارم اینجا ..
(sm70)خو یه کلمه به خودم بگو دوربین میخوام بت بگم چیکا کنی دیگه این همه بحث نداره ..
مریم با من قهری ؟ (sm39)(sm74)
وقتی به خودت انرژی منفی میدی علومه که باید بد بیارینقل قول:
اصن حقته هرچی بد بیاری و حالت بد باشه
(sm89)
(sm59)از فانتزیای یه دختر دو سال مونده پشت کنکورینقل قول:
نه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)علیک سلام مریم
یعنی میخوای بزرگترتو بیاری؟!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاهی که توش عاشق نشی که دانشگاه نیس (sm59)نقل قول:
دروغ میگینقل قول:
اقا میگن یه غمی تو این هوا هست که ادم دلش میخواد اواز بخونهنقل قول:
بعد میگن یک غمی تو این هوا هست ادم دلش میخواد عاشق بشه
اما راستشو نمیگن اقای من خانم من راستش اینه یه غمی تو این هوا هست که ادم دلش میخواد بمیره(sm50)
جقدر حالم خوب نیست امشب (sm81)
چقدر حال هیچکدوم ماها خوب نیست امشب
من تو اون ما همین طور بگیر بیا تا اخر
(sm50)
بعضیا از این دخترا که ﺗﻮ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪن؛ ﻃﻮﺭﯼ ﺧﻮﺩﺷﻮن ﭼﺲ ﻣﯿﮑنن ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺟﺮﺍﺡ ﻣﻐﺰ ﻭ ﺍﻋﺼﺎبن...
ﮐﺎﻧﺪﻭم فروش عوضی...... (sm2)
(sm50)
(sm2)تنكيو وري ماچنقل قول:
(sm2)تنكيو وري ماچچنقل قول:
ای دلم وای دلم
ها الله وكيلي (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوه سنگی دلم (sm59)
سرعت انجمن واسه شما هم پايينه ؟
به خدایی خودش قسم...نقل قول:
دلم میخواست تو یه بیابونی بودم این قدر زار میزدم تا از پا درام (sm50)
هاست سایت (sm3)نقل قول:
یه دفعه ای افتضاح میشه سرعت
باز جو میگیرتش (sm25)