(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه تنها امیدم به اینه که یه هیتلر جدید تو آلمان ظهور بکنه بره حمله کنه به لهستان خارشونو بچسبونه به دیوار که ما بریم به مرحله بعد بازیها (sm70)
بشر هر چی میکشه از کنجکاویه بیش از حده
وگرنه خدایی مساحت زیر منحنی به چه دردت میخورد
همون مساحت مستطیل بس بود دیگه
پ.ن مگه نه شیخ؟ (sm70)
ًجــ.نده خانوم تا حالا کسی با آبش
عکس قلب رو کــ.ونت کشیده؟؟
.
.
.
.
.
بعله،شاخ بازی تو گپ دخترا
.
.
حمید معصومی نژاد خبـــــرنگار اعزامـــے بہ گـــــپ دختــرا...!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جان داداش ، با تشکر از نقل تاریخی که گرفتی باید عرض کنم ....
در دو مورد دهن سرویسی باید بگم که دهنمون سر همین نقلت سرویس شد اساسی ....
در مورد شیرینی هم که دوستام اینقدر از دستم شکارن که من برم یه آدامس خرسی بگیرم ازم شیرینی میخوان ... از بس به خاطر دلایل مختلف ازشون شیرینی گرفتم ...
در مورد لاین هم نوید عرض کردند نیازی به گروه اونجا نیست ، ولی خب اگه دوست میداری منت بر سر ما بذار ، پروفایل ما رو روشن کن ، اکانت ما رو ادد بفرما : peymanbra
این نقل کلفت صابر منو یاد جوونیام انداخت
تکبیر(sm2)نقل قول:
من به جای شهرام صولتی بودم به جای این ک.ونی بازی ها تو کنسرت هام نفری یه نخ سیگار به حضّار میدادم بعد داریوش پلی میکردم خودمم میرفتم بیرون
جدی راننده تاکسی ها چرا دستگیره پنجره رو قایم میکنند؟دستگیره پنجره پیکان به چه درد ما میخوره که بدزدیمش؟تاکسی تویوتاکمری بخرن چی کار میکنند؟
من از همون بچگی آدم ساده ای بودم..دکتر بازی هم که میکردیم من همیشه تزریغاتی میشدم
تیزر رامبد جوان در مورد ترک سیگار مثل تیزرای بچگیامون میمونه که میگفت دست تو چرخ گوشت نکنید ک.ونتون پارس
طرح ابتکاری وِیژه و مدرن شهرداری انزلی برای مقابله با روزه خواری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرفتی (sm70)نقل قول:
مگه من تو این یک سال و نیم که بیشتر میام اینجا و اسپم میدم خودمو گرفتم ؟ یا اینکه گفتم فلانی هستم و ... خوب همه شاهدن که من حتی یه بار خودمو نگرفتم که بگم فنلانی هستم و ... الانم که گفتم چهار نفر زیر دستم کار میکنن واسه اینه که این آدمای کوچیک حد خودشونو بدونن و ... همین !! بچه ای که میاد به من میگه نیاز به روانشناس داری ، باید حد خودش رو بدونه و بفهمه که داره با کی صحبت میکنه !! اشتری که میاد واسه من قیافه میگیره و پخ جواب نمیده باید بفمه که حتی رئیسم نمیتونه اینجور با من برخورد کنه و ... منم هیچی تا اینجا نگفتم ولی بسه !! دیگه نمیخوام خودمو کوچیک کنم و از چهار تا بچه عذرخواهی کنم !! خوشبختانه تو این مدت خیلی از چیزا برام روشن شد و ... منم خوب باید بیشتر به فکر زندگی باشم به دلیل ... ولی تجربه ی خوبی بود برام
مشکلات ؟؟!! شکر خدا مشکل آنچنانی تو زندگیم ندارم و ... من که دیگه باهاشون کاری ندارم ولی باید حد خودشونو بدونن !! نت برای اینجور آدما ساخته شده دیگه
بیخیال (sm10)
یه قسمت کوچیکش ویرایش شد تا سوءتفاهم پیش نیاد (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو لاین اددت کردم ، الانم با صاحب این آی دی سلام علیک کردم ، اگه صاحب اون آی دی خودت هستی عکس ماه گرفتگیتو برام از لاین بفرست تا مطمئن بشم همین پیمانی (sm2)
(sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از موقعه ای که ماه رمضون نزول اجلال فرموده وقت نکردم برم تو شهر ، مسیرم فقط خونه و مغازست (sm70)نقل قول:
گرفتم چی میگی ، اونطوری گفتم که وا بدی ولی همش میخوای واسم چس ناله بکنی من خوبم بقیه عنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه اخلاقی: تمامی احسان ها کینه شتری دارن خدا نکنه یه چی پیش بیاد بهشون بر بخوره دیگه تا مغز ما رو صلوات ندن وا نمیدن (sm2)
دادا با شوخی جوابت میدم ناراحت نشی ، با من حرف میزنی قسمت شوخیتو رو حالت ماکزیمم تنظیم کن (sm10)
ینی باور کنم چس ناله هات تموم شده گفتی بیخیال ؟(sm2)
یه ویرایش دیگه هم بکن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی احسان میخواست آخر حرفشو بزنه میگفت نمیخواستم بگم ولی میگم ، تو هم این جمله تاثیر گزار رو به اول حرفت اضافه بکن (sm70)
یه بارمحتشمیان (گزارشگر والیبال) شام زیاد میخوره خواب میبینهزنش میگه: عزیزم ، سرعت رو چاشنی کار نکرده بود واسه همون
تو بازی توپ ارتفاعش از تور کمتره ولی تور مانع عبور توپ نمیشه
بلند میشه دادمیزنه مگه داررررریم؟مگه میییییشه؟
به امید خدا فردا یازدهمین روزيه
که روزمو ميخورم :||||||
برام دعا کنید کم نیارم
این ماجرای سرقت دکل نفت منو یاد سرقت اثر تاریخی چال اسکندرون توی سریال برره انداخت. اونجایی که کیانوش داشت گریه میکرد و میپرسید که آخه مگه چاله رو هم میشه دزدید؟
حالا فهمیدیم که،
هاااااااا، وَشِد...
عکس ماه گرفتگی ندارم ولی عکس گیلاس دارم ... گیلاس بزننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه پاشو ببینم این دکل زیر تو نیست ؟؟؟!!!نقل قول:
حیف که نوید نیست
مـتن عاشقــــــــانه ویژه ماه مبـــــــارک رمضـــــــان:
.
.
.
.
دوستت دارم به اندازه تمــــــــام اذان های مغـــــرب ماه رمضـــــــان
...
اوج عشــــــقِ لامصب
به به من عاشق این میوه هستم (sm127)نقل قول:
مامانم تا این خبرو شنید درجا زیر منو نگاه کرد ، خیالت راحت نیست (sm2)نقل قول:
سرعت تلگرامم به فنا رفت...
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
حالا با چه رویی برگردیم وایبر؟
ناموسا قبول دارین
سکــ.س الکسیس با جانی سینس ( همون کچله )
.
.
.
.
.
.
حکم " ال کلاسیکو " رو داره
+18
تو رو خدا ببینید منو تو تلگرام تو چه گروهی ادد کردن و چه حرفایی توش میزنن(sm81)(sm81)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
عاقا ما که گفتیم یه دختره اومده بود گفته بود من فک میکردم گپ دخترا و حرفاش الکیه تا اینکه تو گروه دخترای دانشگاه اددش کردن فهمید واقعیه (sm70)نقل قول:
وضع خیلی خرابه عاقا ، اصن یه وضی (sm70)
از الان بهت بگم ، زن بگیری تمام زنای همسایه از همه چیت خبر دارن ...نقل قول:
خیالت راحت نیمیگرم ، این گوشیا خیلی چیزا رو خراب کرده ؛ ما ایرانیا تو استفاده نادرست رقیب نداریم.نقل قول:
الان بچه 6 ساله کِلَش بازی میکنه میگه وای بهم اتک زدن شیلد نبودم...!!
اونوقت ما بچه بودیم یه شوهر عمه داشتیم میگوزید،میگفت برید بگردید پیداش کنید
مام عین اسکولا این اتاق اون اتاق میگشتیم دنبالِ گوزِ شوهر عمم
یکی بیاد باهم زولبیا بامیه درست کنیم
.
.
.
.
.
.
.
.
بعدم شلوار شو بپوشه بره
به دوست دخترم زنگ زدم میگم : از سر کار رسیدم دیدم کسی خونمون نیست، حالا موندم نهار چی درست کنم !!!
بهم گفت باشه میام ولی فقط یواش!!!
.
.
.
.
.
.
دوستان کسی میدونه یواش چه جور غذاییه!!!!!؟
یه بار تو خیابون به یه دختره گفتم خانوم
درخدمت باشیم
گفت منو قبلا کردی
برو دنبال یکی دیگه
یعنی اب شدما
تا حالا از کردن کسی اینقدر شرمنده نشده بودم!!
دوست دخترم گفت: رحمان ؟
گفتم:جااااانم؟
گفت:فشار مامانم اومده بالا بردنش بیمارستان
منم گفتم:بگو بخدا؟الان حالش چطوره؟ همیشه ایجور میشه؟
گفت:چرا چرت و پرت میگی بدو بیا پیشم خونه خاااااااالیه!!!!!
این که دوست دختر نیست لامصب زن زنددددددگیه!😂😂😂😂