(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تواریخ (sm14) احتمالی
1 شنبه 30 شهریور
4 شنبه 2 مهر
1 شنبه 6 مهر
(sm70)
(sm120)میخواستیم اشاره کنیم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یه هفته دیگه غیبت داشت اینجارم می گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ تمامی روز های پایانی شهریور که بازار خرید لوازم التحریر شلوغه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) میخواستم کودتا کنم ، ولی منتها ارتش ( امیرالمومنین ) طرف الی بود ، نتونستم ارتش رو به خودم وفادار کنم عین تسو (sm2)نقل قول:
در کل تو مدرسه ها(sm74)نقل قول:
باید از برادران خونیِ گروه سینجول کروشه باز ام اس بی اچ کروشه بسته کمک می گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیوث فامیلیش هم ایرانی نیستا (sm2)نقل قول:
پارو مدرسه ای ميشه (sm81)