الان داشتم با نکیــ.ر و منکر اختلاط میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان داشتم با نکیــ.ر و منکر اختلاط میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که خودت میدونی خیلی خوبه صابر (sm70)
پسر به این ملتفتی دیده بودی به عمرت اصن؟ (sm70)نقل قول:
خیلی دارم کنکاش میکنم تا رفع بشه مشکل عدم ره یابی به فیسبوق معظم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن شیفته ی التفاتت شدم من (sm70)
تهشم خسته میشی میری سوبرا (sm132)
آخ گفتی ، دلم برا یکی از رفقای سوبرایی تنگ شده ، اگه درس نشد اس بدم بیاد تجدید خاطره کنیمنقل قول:
نقل قول:
اصن من نباشم کی یادت میندازه اینارو؟ هان؟ (sm88)
بریم بخسبیم شب تون خوش.(sm27)امشبم حال دادین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ailll [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوودتون نایت (sm132)
نه مث اینکه نمیخواد درس شه ؛ دیگه تنها راهی که به نظرم میرسه عوض کردن ویندوز هست که اونم حالشو ندارمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ailll [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت بخیر عزیز (sm10)
نقل قول:
یه راهِ دیگه هم هست (sm25)