آخرای شصت قبول نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرای شصت قبول نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدرصد داشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دو نکته وجود داره
اول این جمله هیچ ربطی به موفقیت المان نداره
دوم امثال شما و حسین اقا اگه همین حرف با صد لول کمتر درباره موفقیت اسپانیا و گوردیولا بزنی یا بگی گرودیولا تو بهتر شدن فلان بازیکن تو المان تاثیر داشته با پُدک میان تو صورتت (sm2)
این که از بهترین مربی تاریخ(پپ) کینه داشته باشی عجیب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه از یه نا مربی مثل مورینیو کینه داشته باشی خیلی عجیبه(sm120)
یکی میتونه لینک فول مچ بازی دیشبُ با کیفیت Full HD برسونه؟ (sm98)
مرده خوری فکورانه و نافکورانه نداره تو کل تاریخ بوده از مولر بزرگ تا مولر کوچیک (sm120)نقل قول:
چقدر گفتم امین گفت نه (sm120)
میگم منظور منو نمیگیری دیگهنقل قول:
من کجا حرفی از پپ زدم ؟(sm39)
موررینیون بعد برد کاستاریکا مقابل اروگوئه گفته بود بردشون شانسی بوده و دیگه نمیتونند امتیازی بگیرند و بازی های دیگه شو میبازه !!!نقل قول:
در ضمن مربی کاستاریکا بعد برد دومش مقابل ایتالیا گفته بود مورینیو رو خ دوست دارم ولی درست نبود اون حرفها رو میزد ! ولی با این حال این برد و تقدیم مورینیو میکنم !!!
فیلمش صحنه داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسی رو پارس بدار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی کامل با کیفیت بالای کامل(sm120)