(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشهری هستیم، عجیبه، آب ما قطع نشدهنقل قول:
پ.ن: مهدی هستم
پخ میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مناطق قطع نشده
من زیتونم
حصیر و بعضی جاهای دیگه قطع شده
آسمونی آسمونی تو که پیشم نمیمونی
من فریبارو میخوام خدا خودش اینو میدونه
این دل دیوونه هر شب واسمون آواز میخونه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرم براتون... چی میکشید(sm74)
انتقامتو ازش میگیریم(sm2)نقل قول:
خارج از شوخی ایشالا که همیشه سلامت باشی(sm10)
(sm118)
(sm70)ها چیه ؟ (sm120) همش شوخیه از هیچی خبر ندارم (sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود از پیامخ کشید تو تگ (sm81)(sm120) یه ماه دیگه صبر کن تمومه دِ صبِر کن دیگَ (sm81)(sm120)
میبینی که حتی شادمهرم صداش در نمیاد چه برسه به نوچه های فرشباف (sm2)
ولی من همه چی رو میدونم مسعود (sm2)