نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)کد:توضیح دادم که
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)کد:توضیح دادم که
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدلِ جدید نوشتم (sm192)(sm202)
کجه دای میری عایا ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد زود لالا (sm202)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت کلنجار بره با فیسبوق(sm98)
سهم خودمو گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا کاربرا زیاد شدن ، پتو نمیرسه به همه
خوبه گفتم از کجا میدونستمنقل قول:
(sm59)
نقل قول:
الهی (sm74)
بیا پتویِ من مالِ تو من بدونِ پتو میخوابم (sm74)
نقل قول:
من چه میدونستم نمیدونی فرقِ سر چیه (sm172)
حالا ببشید دیه (sm172)
هییی فیسبوک ... یادش بخیر ...نقل قول:
رفته پوک بزنه یعنی ؟؟؟
ولی فکر کنم رفته توی لاین و این چیزا ....