شاهين يه سر اون تاپيك بزن لينك البوم رو امير زده از اون بگير اكه نگرفتي اون قبلي كامل نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
شاهين يه سر اون تاپيك بزن لينك البوم رو امير زده از اون بگير اكه نگرفتي اون قبلي كامل نبود
دقیقا این روزها بهش فکر میکنم... شاید از شرم اینکه یه زمانی خیلی دوسش داشت دیگه نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نه میدونستی alipopson همون علی مایلی یزدی خودمونِ؟ (sm132)
جدی؟ نه نمیدونستم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا پسر خوبی بود
تودانشگاه ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥآخری؛
ﺑﻪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﻨﺞ ﺗﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﺳﻮﻧﺪﻡ.
ﺍﻭﻣﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﺎﭼﻢ ﮐﺮﺩ!
.
.
.
.
ﭼﻦ ﺭﻭﺯﻩ ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﻮﺭﺩه ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﺮﮔﻤﻮ ﺑﻬﺶ ﻧﺪﺍﺩﻡ!!!
مرسی امین جان که گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها چرا تلگرام من عکس و فیلم ها رو لود نمیکنه؟؟؟
کسی هست که همین مشکل رو داشته باشه؟؟؟
خب درخواست دوستی میدادی سیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ساله موزیک بارانیم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت میشه نمیدونستم؟؟؟
خواهشنقل قول:
خودم اونو گرفتم ديدم ناقصه خورد تو ذوقم گفتم توام به اشتباه نيفتي (sm120)
واااااااااااااااااااای میدونی منو بردی به کِی؟ (sm81) سروش... ویدئوش اومد جلوی چشام...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت داغ آرمین (sm74)(sm127)