من به این معروفم
که بد عاشق میشم
> تو اهواز باید از همین ماسکی که شادمهر تو آواتار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گذاشته استفاده کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
من به این معروفم
که بد عاشق میشم
> تو اهواز باید از همین ماسکی که شادمهر تو آواتار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گذاشته استفاده کرد
تا یه ماه هر روز میگم ترک لیست (sm2)باز سر و کله نوچه فرشباف پیدا نشه صلوات (sm2)
خداییش بگو ما هم راحت بشیم..اصلا بگو چند تا ترکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) عجبا دارم شوخی میکنم تابلوئه (sm120)اگه من چیزی میدونستم که الان اینجا نبودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت داداش، من فرار کردم :-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم همون سوال معروف و البته تکرارینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm17)
خب وقتی نمیدونی چرا الکی میگی میدونینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آقا مسعود رو کمتر اذیت کن
(sm132)
با تو آتیشه دلم
معرفت حالیشه دلم
(sm25)
(sm77)یاللعجب (sm120) تو این تاپیک نمیشه شوخی کرد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شوخی های من هدف داره میرسه به گوش اونی که باید برسه (sm2)