یعنی واقعا فقط تلگرام من مشکل داره؟؟>؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی واقعا فقط تلگرام من مشکل داره؟؟>؟؟؟
براي همين گفتم خوشگلا رو بفرسته كه سيوشون مستحبه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همين نمره ديگه(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه بدِ ميخندين تازه خودم بيشتر از شما(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون تو فقط منشي به دردت ميخوره و لاغيرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشي گلي گفتي گيتارتو عجيب هوس گيتار زدن كردم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم اینا چرا یه بارکی نمیرن پـ*ـورن اسـ*ـتار بشن انقدر علاقه دارن بدن؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اون وسط میتونن 4تا اوه مای گاد با گام های متفاوت بگن اگه خیلی دوست دارن... حال آدمُ بهم میزنن دیگه کشیدن پایین عــــــــــــــــــن کردن توی هنری به نام خوانندگی (sm3)
خو قاطي جوكات نوشتي ملت فكر كردن جوكه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد پاسخی نگرفتی؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه خودتم گیتار میزنی؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید...
راستی من امروز یه شوخی ای کردم که خیلی بد بود!
ولی واقعا اون لحظه متوجه نبودم! اومدم پستمو پاک کنم ولی دیر شده بود!
به هر حال من عذر میخوام شما بذار رو حساب جوونی من! شرمنده (sm10)
نباید بگی پس؟ (sm56) ما که شیرینی نخواستیمنقل قول:
مبارک باشه (sm19)
شبیه شلغم شده (sm2) خدایی رنگ کیون شلغم همین رنگیِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: میدونم این سر شلغمِ نه کیونش ولی میچشبید اینطوری بگم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دو دليل هنوز شروع نكردم
1) سيم هاي گيتارمو برعكس نكردم هنوز(چپ دستم)
2)ناخنهام بلندِ بايد دل بكنم ازش(sm81)