این عکسم رو دوست دارم ... نمیدونم چرا ولی خب دیگه ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این عکسم رو دوست دارم ... نمیدونم چرا ولی خب دیگه ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رو هم اندازه ی همون قبلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستی ای که سرِ یه پتو بخواد بهم بخوره بهتره اصلا نباشه (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غروبِ دریا همیشه قشنگه (sm172)
پتو یه آزمون برای دوستی ها شناخته شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریا یه احساس آرامش داره ، مخصوصا غروباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی فرق(sm59)نقل قول:
(sm30)
شبتون اروم(sm127)
شب عالی طوفانی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتیم سوبرا ، ولی فک کنم با این اوضاع باید با دوران حرفه ای اینجا خدافظی کنم بسپارمش واسه شما ها و چند نفر دیگه ...نقل قول:
اصنم اهل فرند گرفتن در لاین و فیسبوق نیستم ، همه فرندام تو این مکانا آشنا هستن و فامیل ...
نقل قول:
بازار که نگو ؛ هر سال بد تر از پارسال ؛ مردم اصن قدرت خرید ندارن ...
ولی من برم بخوابم که بهتر از هیچی هستش ...
شب همگی پر از خوابای ســ.کسی (sm2)
همش نمیشه که آروم باشه ، یه شبایی آدم باید خواباش پر از هیجان باشه تا قدر شبای آروم رو بیشتر بدونیم (sm70)