نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين چه حرفيه شاهين جان دوستاي گل و عزيز من هستين (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين چه حرفيه شاهين جان دوستاي گل و عزيز من هستين (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي تشبيه(sm2)
واسه شروع دیر نشده الان باید تموم میکردی (sm2)(شوخی) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دخی که گیتار میزنه شما یه سازی بزن که ناخناتم حفظ کنی اصن میتونی آواز کار کنی اون بزنه شما بخونی (sm120)
هادي تو كه تو ليست دوستامي درخواست دوستيت چيه ديگه
ولی پیداس که تاثیرشُ گذاشته (sm120) نکنه باهاش رفتی ته باغ که پاس بشی؟ (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه 3 تا گيتار داريم حيفه افتاده اون گوشه (sm59)ولي آوازو خوب اومدي ميخونم البته براي دل خودم (sm59)اون گيتار ميزنه و من ميخونم و كلي هم حال ميكنيم با هم (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش کلی زحمت کشیدم پاس بشم!
آمار رو با فوتبال خوندم! یعنی داده ها رو فوتبالی میذاشتم واسه خودم بعد مثلا نمودار میکشیدم!
ته باغ که نه ولی مدرسه مون یه باغچه داشت! به غایت با صفا
همون موقع ها هم کلیپی چیزی دست میکرد تگ alipopson میزد روشنقل قول:
آره...
پس اون دوتا رو بده دست پسر و اقای همسر و خودتم که میخونی یه بند خونوادگی تشکیل بدین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یاد حسین (sm10) میتونی بغل اقای همسرم بشینی واسش گیتاز بزنی (sm2)
گلی که مایع ظرفشوییِ که (sm120)نقل قول:
خب بزن (sm19) یا بگو دخی بنوازه واست...