من یه رفیق دارم که سرِ هر چی نقّاشه . . . افشین ناغونی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه رفیق دارم که سرِ هر چی نقّاشه . . . افشین ناغونی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر فیلمِ خوبی بود . . . (sm74)
(sm176)
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری نه دارم ولی دقّت کردین :
شادی هامون صحبت در باره یِ بد بختی هامونه !؟
(sm176)
البته اینو توی آهنگِ " موسیقی یِ فیلمِ " گروهِ 127 می گه :
شادی هامون صحبت در باره یِ بد بختی هامونه !
خوش بخت بودن خیالِ احمقانه یِ با شکوهی یِ !
رفقا یاده یه روایت افتادم گفتم بهتون بگم شاید یه جا این روایت به کارتون اومد
روایت داریم روزی مردی شتاب زده و حراصان نزد امام آمد.
امام به گفت ای مرد عجله نکن.
و آن مرد دیگر عجله نکرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جسارت نکردم آقا صابر(sm25)
از اون طرف قضيه بهش نگاه کنيم باهات موافقم، براى فرار ازمشکلات و کمترفکر کردن بهش بايد به ريسمان سياه و سفيد دست بزنيم!!! (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
ساسی و سهند دیوث اون گل رو گذاشتم که بدونید نا راحت نه شدم !
فقط خواستم نکته ای گفته باشم . (sm19)(sm19)