میگردم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنم کنسرت تور رویای ما تو بُن آلمان باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
میگردم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنم کنسرت تور رویای ما تو بُن آلمان باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت مشترک شادمهر و بیژن مرتضوی
آهنگ بی کلام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) پارسا
درد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر مستند شادمهر عقیلی
7 بهمن 9 شب از شادمهر نیوز
لینک دانلود :
خاک.تو سرت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو کوزت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غذا درست کردی؟(sm30)
خونه رو چی؟ تمیز کردی؟ (sm2)
آخه تو ایزَد و ... رو نمیشناسی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما درست متن رونخوندی(sm70)خبری که من 4 ماه پیش زدم رو بخون ، نوشتم کریسمس یا بهمن ولی الان با قاطعیت هرچه تمام تر میگم بهمن(sm120)
باز هم میگم نیمه اول بهمن میاد (sm59)
میگم داره رو آلبوم کار میکنه باور نمیکنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا آهنگ مینویسه و 9 تا گلچین میکنه(sm59)