دیروز این موقع عروسی رفیقم داشتیم با اهنگ طناز میرقصیدیم (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیروز این موقع عروسی رفیقم داشتیم با اهنگ طناز میرقصیدیم (sm70)
(sm70) پس تاندون حسابی جوش خورده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان خاک بر سرت ماشین داری اونوقت نشستی تو باران کس شر تلاوت میکنی ؟(sm120)
تو هم مارو گائیدی با این تاندوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لا اقل بذار این دم اخر از چشات همه چی رُ بگیرم(sm50)
بازم شراره دلا رو دیونه کرده مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده (sm50)
(sm17)
قطبای کامل ، عبد لبخندات
عبدای جاهل، مست موهاتن
آهوی وحشی پشتشون داری
ببرای قابل، بند چشماتن
تو منطقت پاگیره؛ می ترسم
آزاده سروا زرخریدت شن
می ترسم از بس دلبری داری
سقراط و افلاطون مریدت شن
(sm50)
رفیق خستگی هام باز به تو دل میبندم (sm111)
منم منم بزک زنگوله پا(sm166)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm81)
از این تکرار میترسم
تا تو را دیدم جفت کردم
تو مرا دیدی و من تو را دیدم
جفت کردم برای تو
تو خندیدی و نمیدانم چرا
تو پریود بودی و من جفت کردم
بد اخلاق بودی و خوش اخلاق
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نازل شد؟
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنگ (sm2)
اون 4 تا سینگل آونگ حذف شد از آلبوم
آهنگهای آلبوم جدید هلن به اسم دنیای تازه
کاری از بابک صحرایی
دنیای تازه
شومینه
دلواپست میشم
وقتی که میخندی
انعکاس
شاهزاده رویا
حس
بلی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)نقل قول:
حالا خوبه پیکان و نفت مسجد سلیمان و ذوب اهن و اس خوزستان هستن وگرنه الان لنگ ته جدول بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده ؟ بدت میاد از هلن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگوییم بدمان می آید ، بگوییم به سلیقه ی ما نمیخورد (sm70)(sm59)نقل قول:
منتظر داریوش ، سیاوش ، ابی هستم (sm142)
قضیه همکاری دوباره سیاوش و یغما حقیقت داره ؟
آره . حتی ضبط آهنگ هم تموم شده و رفتن واسه میکس و مسترینگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو هم از اواخر مهر کلید میخوره
کوجی(sm25)
آلبوم آخر هلن خوب بود
چن تا از ترانه هاش فک کنم برا روزبه بود
(sm79)نقل قول:
ویدئوهای سیاوش هیچوقت خوب نبودند (sm70)
رقیب 5s (sm2)
نقل قول:
پس اميدوار باش چون استعدادت در زمينه شعر مثل استعدادت در زمينه رياضيه كلا خيلي خوبي (sm30)
آره روزبه و افکارینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش واقعا خوبه
یه سر و گردن بالاتر از بقیه خواننده های زن
دیدم فضا شاعرانه شده ، گفتم یه چیزی تف بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر این اکبره که شعر میزاره ، آدم هوسش میکنه(sm2)
الکی بگم جدا شیم (sm50)
ویدئو های کوجی افتضاح بودهنقل قول:
سیاوش داره میخونه : سر بگردونی مسیر ر.برتو باختی ، دختره داره با دامن و شرتش زیگ زاگ میزنه(sm2)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
موفق باشي تو ميتوني (sm2)
موتوشکرم (sm25)نقل قول:
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط عاشق اینم (sm81)
سلامع(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حالم بد شد (sm81)
این تیکه رو گوش میدم یاد جنتی می افتم(sm2)نقل قول:
امیر تاپیک پارو رو چرا قفلیدی؟