هیچ احتمالی وجود نداره تو کاره شادمهر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ احتمالی وجود نداره تو کاره شادمهر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیر و مرداد و شهریور رو هم از یاد نبرید(sm2)
پیشبینیا به کجا کشید؟هنوز نیومده آهنگ شادمهر؟!(sm70) شاید این جمعه بیاید،شاید. . .
حالا بزارین من یه پیش بینی کنم،شاید درست در اومد،خدارو چه دیدین دوستان...من فکر میکنم قبل ماه رمضون که نمیده تو ماه رمضونم سابقه نداره شادمهر آهنگ بده ولی به احتمال زیاد و سابقه نشون داده عید فطر با توجه به مناسبته خوبی که برای موزیک منتشر کردن هست،پیشبینی میکنم آهنگو اونموقع منتشر کنه چون کنسرتهای زیادی هم داره واسه عید فطر مثل سابق!(واسه عید فطر خیلی موقعها آهنگ داده شادمهر تو این چند ساله...مثه حس خوبیه که پارسال همون موقعها داد)
البته این یه پیشبینیه و قطعی نیس...با کسی هم ارتباطی ندارم!اگه درست در اومد که خداروشکر،اگه اشتباهم در اومد بازم چیزی از ارزشهای من کم نمیشه!(sm59)
خخخخخخخ.... بله منم فکر کنم تیرماه میاد حالا چه روزیش را خدا میدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکنید بالاخره یه آهنگ میاد(sm2)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)
یعنی ویدئو شادمهر از ویدئو جدید آرش جلوه ویژش بیشتره؟؟؟ فکر کنم آرش ویدیوش را نهایتا 1ماهه آماده کرده
نقل قول:
اینا بهانس میخواد یه روز خاص پخشش کنه
روز خاص خیلی بود ک پخش نشد...عید نوروز..ولنتاین و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دلم میخواد اهنگ وارث رو بشنوم.
خیلی دلم میخواد ویدیو با تو عشقم رو ببینم.
انشالله سه ماه دیگه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار از روز خاص و مناسبت گذشته فشار هوادارا اینقد زیاد شده که شادمهر خودش دست به کار شده داره با ملینا کلیپ میسازه تا بلکه سرگرم کنه فک کنم ویدیو که اماده بشه شادمهر قبل اینکه خودش ببینه پخش میکنه
مشکل که حتما از مدیریتش هست منتها هوادارا هم بی تقصیر نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که با هر پست تو اینستاگرام الکی به به و چهچه میکنن همین میشه
علیرضا روزگار چه تعریفی کرده از شادمهر
خیلیا اونور روی خاک افتاده بودند شادمهر بلندشون کرد
سلام اقا فول البوم شادمهرو میخوام لینکای صفحه اول و دوم مشکل دارن(sm10)همچنین فول ویدئو
خداییش دیگه شادمهر شورشو دراورده(sm102)
(sm220) از دست شادمهر
چه روزگاری شده(sm172)
فتو شاپم باز نمیشه که تگو بردارم (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرابیش پا خودت(sm2)
سه شنبه ...
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا باور نکن.ویدئو هروقت بخواد پخش بشه ی هفته قبلش تیزرش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر از کی تا حالا تیزر میده مسعود(sm120)
اهنگ به احتمال زیاد طی همین هفته یا هفته اینده میاد(sm59)
انتخاب.معروف.حس خوبیه..اینا همش تیزرش پخش شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اقا فک کنم همونیه که گفته بود شادمهر با عارف کار کرده چند وقت بعد عارف خودش گفت.منبعش موثقه حتما که میگه سه شنبه میاد
چندتاش اصلا تیزر رسمی نبودنقل قول:
الکی دلخوش نباشید.مطمئن باشید ویدئو این ماه هم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه بعدی چی(sm120)
(sm120)
دیدین گفتم ب شایعات توجه نکنید.فردا سه شنبست ولی هیچ جا هیچ خبری نیست.گفتم ک این ماه منتظر نباید باشیم
شمارش معکوس ...
فقط با تو عشقم
شادمهر عقیلی
ملودی : اشکان خشایی
ترانه : عرفان سلیمی
تنظیم : میلاد هاشمی
کارگردان : محمد اولاد ( زیگورات )
تا اخر این هفته میاد ....
خیلی مشکوکه پستش فک کنم میخاد آهنگو بده بیرون دیگه کی بده بیرون خدا میدونه....کار مام ک فقط صبره (sm36)(sm74)(sm74)
حسین اقا خبرت راسته؟
ینی میشه؟!!! (sm74)(sm25)