باز گذاش ..
نمایش نسخه قابل چاپ
باز گذاش ..
الی این سریاله رو گفتی شی ببینم دیدی !?؟!
la casa de papel
فوق العاده (sm118)
جدیدا سینجول سریال های خوبی معرفی میکنه برعکس الی که شاهکار leftover رو معرفی کرد (sm59)
گو نخور ..
خودش این سریالو ندیده بود بعد چجوری به تو معرفی کنه ؟! شانسی دیده امتیاز بالا نظرات خوب به ما هم گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی این سریاله خوبه؟ همین اسپانیاییهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخو کار میگیره قشنگ؟(sm120)
ندیدم ولی معلومه قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مستند پول و پـورن چی میگه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژ/شمه موخوام(sm81)
ژ-ش جان جانی که جان بگیرم
ژ-ش جان برات ِممرم
نقل قول:
فسیل ..
بی لیاقتا لیاقت ندارید از ژولو ششم دور باشید ..
دو قسمتشو دیدم همه پشما ریختنقل قول:
پشمات ریخت که عزیز من فیلم هندی زیاد داره ..
بعضی ژاها واقعا هندی بازی در میارن ..
بعضی جاهارو بیخیال کلیت کار مهمه که خوبه ! بهترین سریالها هم هندی بازی رو دارن
(sm50)
(sm59)فک کنم هفته بعد بریم رده چهارم
لامصب تاتی دو تا بازی شانسی دقایق اخر گل زد گفتم هری کین مصدوم شد به نفعمون شد بدتر دارن گل میزنن
ماتیچ دیشب شده بود غول مرحله اخر (sm59)
آهنگ تیتراژشو میخوام پیدا نکردم ...
My Life Is Going On - CECILIA KRULL
تو سال 2019 برای پیدا کردن یه موزیک شما مشکل دارین آخه ..
سه تا ورژن ازش پیدا کردم زدم آپلود ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی خوشگلم
مهران مدیری بر می گردد
مرتضی میرباقری معاون سیما: با هماهنگی که انجام شده است نوروز ۹۸ برنامههای «دورهمی» و «خندوانه» هر دو روی آنتن میروند
جیگرشو بگردم عجب استایلی براش درس کردن بازیگر سریال تاج
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هچی عادلم دوباره اومدو نودو کیروشو عمکلرد ۸ ساله و گوه تو شو همین دیگه ..
سینا سرلک هم پلی و اینم گوه خوریش تمومی نداره و همین دیگه ..
کلا گوه توش ..
سلام.
به شدت به آخرین iso وین 1803 تولید شده توسط مایکروسافت احتیاج دارم (sm50) بدون دستکاری و کلا اگه بتونم از خود مایکروسافت دانلود کنم، بهتره...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm127)نقل قول:
مشکلاتت با 1809 حل نشد ؟
لپ تاپی ؟
دسکتاپه.نقل قول:
نه والا، وایستادم تا درایورهای جدید هم بیان، نصب کردم و همه کار رو کردم اما همچنان مشکلات پابرجاست... همین مشکل قطع و وصل شدن وای فای اعصاب خوردکنه... بعضی ها هم مشکل دارند با همین مورد... کیبوردمم که با این ویندوز سربلند بیرون نیومد (sm2) برگردیم به 1803 بهتره تا بعد ببینیم چی پیش میاد.
مال من پا برجاس هنگ سیستم موقه بالا اومدن بعد چن مین یه چن ثانیه هنگ میکنه
بلو پیجم خیلی خیلی کم شده ولی هس
نمیدونم بازم میگم من اپدیت کردم شاید نصب کنم حل شه اخه وین ما همه کپیه اورجینال نیس مایکی هم یکم حساس تر شده نسبت به نسخه های قبلی یکم دستکاری کرده
لامصب بماند لایسنس گرونه نمیدونی اعتماد کنی به این شرکتا یا نه
(sm50)
راست هم میگی، اگه نصب کنی شاید کمتر بشه مشکلات.
ولی این 1809 خیلی اذیت کرد منو... بیلد عوض میکنی (جدیدتر) ، میبینی درایور نصب نمیشه و خطا میده... محصولات ادوبی 2019 که کلا واسه من، وسط نصب، ارور میده....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)تو صفه گشادی اجازه نمیده
کاکو بند فردا
زیرنویسش خیلی بد بود :|نقل قول:
چه غمی داره چهره و چه خانه خراب کنیه (sm50)