(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
کسی میتونه اینجا یه پلیر موزیک طراحی کنه
(sm50) 300 هزار توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاوه گاوووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا کد میخوام بنویسی مگه میخوای مدیریت محتوا بنویسی
پلیر خاصی می خوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد ساخت پلیر تو نت پر هست من میخوام یه جوری باشه کاربر اینجوری بتونه اهنگو عوض کنه
میخوام یه کادر باشه فقط اسم اهنگو عوض کنه مثلا
music.com/music.chavoshi.mp3
کاربر بتونه فقط کلمه چاوشی رو عوض کنه
music.com/music.shadmehr.mp3
اینی که می خوای با جی کوئری باید پیادش کنی خیلی سادسنقل قول:
از لینکای زیر استفاه کن اگه جی کوئری بلدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن این چیزی که می خوای از لحاظ اجرایی غلطه و از لحاض امنیتی هم قابل قبول نیست
یکی طراحی کردم یه ایراد داره الا پخ میکنم
پخ شد
امیر آلبوم داماهی رو 128 نمیزاری ؟
یادمه بد شد برای هردومون
طعنه هاشو وقتی می خندید زد
مهربون بود ولی خنجرشو...
با همون دستی که می بخشید زد .............(sm74)
زهرا عاملی
- (sm50)
سینا سرلک
الان امیر میگه چرا خدا و حضرت محمد براشون کاری نکرد (sm2)
ب گااا رفتیم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کاری احمدی نژاد بوده
درسته چیزی گیر ما نمیومد ولی برای جو مملکت خیلی خووب بوودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین توافق باعث امیدواری شد آدم با امید ب آینده زندس(sm81)
(sm128)نقل قول:
بده آواتار (sm77)؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)
شخصیت های کارتونی در سن پیری (sm50)
- (sm50)
لپ تاپ تا 3/5
گوشی تا 1/5
چی پیشنهاد میدید ؟
بیلمیرم
میخوای 5 میلیون بی زبون رو بدی به گوشی و لپ تاب ؟؟ بده به من تا واست قایم کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبی یوخنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم انقد قایم کردم تا دزد اومد بردش(sm25) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بدبختی دوباره جورش کردم (sm120)
یه گوشی بخر 200 تومن یه لب تاپ هم بگیر 1 تومن بشه 1.200 , تموم شد و رفت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از ارشادت (sm59)
فکرش رو بکن هم خواننده مورد علاقت و هم بازیگر مورد علاقت ( ترانه علیدوستی و شهاب حسینی ) توی یه سریال باشن (sm19)
به شخصه اینو خیلی دوست دارم (sm50)
فیلمی به بدی چند متر مکعب عشق این همه جایزه ببره(sm25)
رو مخ بود. یه بار اومدم ایرانی ببینم خوابم گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد قرنی جور شده (sm120)نقل قول: