مستندت رو دانلود کردم قشنگ نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مستندت رو دانلود کردم قشنگ نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه مارکا گزارش داد که با سفر خوزه آنخل سانچز، مدیر اجرایی رئال به مونیخ کار انتقال تونی کروس نهایی شده است و این بازیکن قطعا رئالی می شود. به گفته این منبع ، این بازیکن با ۲۵ میلیون یورو رئالی می شود و هفته آینده به صورت رسمی معارفه می شود.(sm59)
جان میلاد کجای این بحث به نفع من بود (sm120)پپ و اسپانیا پپ و لوو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 تا... دیگه چونه نزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا صحبت میکنیم... فعلا برو لالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی من به تو میگم بذار حذف شه برزیل حقش نی بیاد بالا هی گفتی تیم بزرگ الکی بزرگ نمیشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل بعد اتلتیکو دوباره قهرمان میشه(sm59)
اون جلو توپ لو میداد میرفت رو 10 تا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتلتیکویی ترین رئالی دنیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرایوف این حرف رو زده و دیدی چقدر بازتاپ خبری داشت ؟! دلیلش چیه ؟! چون یه چیزی عجیب و متفاوت گفته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه گفتم من مورنیو رو واقعا مربی بزرگی میدونم ولی همیشه دلم به حال هوداراش سوخته که مجبورن از خزوولات گاه و بی گاه این اقا دفاع کنن
و دقیقا حرف حرف اخرت مصداق بارز این حرفمه
خودتموم میدونی جریان کره اسب چقدر مزخرف بود
تیم چلسی با کلی ستاره کره اسب ارسنال با مشتی بچه مصدوم بشه اسب !!!
البته فقط در این قضیه نیست حرف های چرت این اقا سر دراز داره