ولی خیلی حال کردم با این بازی (sm120)
ودر اخر به این نتیجه خریدم وراتی رو ما بخریم با پولش پی اس جی بره پوگبا رو بخره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی خیلی حال کردم با این بازی (sm120)
ودر اخر به این نتیجه خریدم وراتی رو ما بخریم با پولش پی اس جی بره پوگبا رو بخره (sm120)
آرزوی استاد کار دستتون نده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتضاح ! خیلی شانس اوردیم + کورتوا و الا راحت 4 5 تا خورده بودیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 1 1 از 3 1 پارسالم خطرناک تره! (sm98)
دجوری میترسم فقط امیدم به اینه تو بریج نباختیم تا حالا ....
کیهیل باز سوتی داد زوما بود شاید گل نمیخوردیم (sm50)
نمیخواست حمله کنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه وضعیه اخه(sm2)
من بیشتر از نگرانی برا وضعیت خودمون میترسم بارسا 3 گانه بگیره(sm120)نقل قول:
رئال این نفله های مصدومش برسن خوب میشه(sm2)
استاد پپ هم خب رید که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارمون به جایی رسیده که از بردن شالکه هم مطمئن نیستیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تنها امیدم اینه که بارسا بازی برگشت به سیتی ببازه و چون 4 روز بعدش با ما بازی داره هم از لحاظ روحی خسته باشن و هم از لحاظ روانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حسین نیم فصل اولم همین وضعو داشتیم که خوب شدیم خدا کنه این کریس ادم شه گرت جاکش هم پاس بده گل بزنیم روحیه تیم بیاد سر جاش (sm120)
برگشت که میزنه ولی من بعید میدونم مالی بشه ...البته امسال تیم اونقد خوبی نداریم تو جام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]