فردا هم تعطیل شد(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا هم تعطیل شد(sm59)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه قبلا دوبار دموی اعتراف پخش شده تو یکیش همون ویولن قشنگه رو میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماه پیش گفتم آلبوم ۹ تراک داره و دوتاشو شادمهر اهنگسازی کرده نقطه ضعف و تصویر. یه ماه دیگه بهتون ثابت میشه.
این دوتا دمو یه اهنگه( احتمالا اعتراف) پشت سر هم گوش بدین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکنم این دوتا اهنگ خیلی شاخن البته اعتراف بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ای کاش اعتراف رو خودش اهنگسازی کنه
منم حدسم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درستهنقل قول:
اینم کاملا درستهنقل قول:
دمویی که دیشب پخش شد تصویره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]