بازم حاضر نیستی بگی گوردیولا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم حاضر نیستی بگی گوردیولا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همچین حرفی نزدم.نقل قول:
تکذیب میکنم(sm102)
من طرفدار رئال و آرژانتین بودم از بچگی ولی نمیدونم چرا یه پیرهن دورتموند و فرانسه دارم فقط(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پپ خوشم نمیاد دیگه ولی واقعیت رُ نمیشه کتمان کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یکی دیگه عوض نشدی؟ --- (sm29)نقل قول:
نمیدونم...من برم دنبال هویتم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز حسابی جالت خوبه (sm120)نقل قول:
تابلوئه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جلالی اومد یه حرف دری وری زد ---نقل قول:
گفت پیروزی آلمان به دلیل گواردیولا ست ---
حالا همه اومدن همینو می گن ----
بابا این مربی آلمان که برگ چغندر نیست ---
دو دوره قبلی سوم شدند --- اون موقع پپ کجا بود؟ ---
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]