یکم ریتمش تندترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکم ریتمش تندترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویولن رو شادمهر زده و تو آهنگم هستش خیلی خوبه اعترافنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرض کنیم خیلی وقته آماده س آیا منطق اینو نمیگه که باید حداقل یکسال فاصله داشنه باشه با آلبوم تجربه کن؟ یا اصلا شاید دوست داشتن نوروز 97 پخش کنن این دیگه اشکالی نداره که تاریخ پخش دست خودشونه نه اینکه هر وقت آماده بشه . انتقاد خیلی وارده به اینا ولی این مورد واقعا نه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا همین الان قرار بر اینه 9 کار باشه اگه کمتر بود یا بیشتر من میام اینجا از دوستان عذرخواهی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس با احساسات هوادار بازی نکنن که آی آماده نیست هیچی معلوم نیست ... خیلی وقته نه ، آلبوم حدود دو هفتس آماده شده ! الکی بخوان با احساسات هوادار بازی کنن ساکت نمیمونم اخلاقم اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما چرا عذرخواهی کنی ؟ مگه فامیل فرشبافی ؟:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ قراری نبوده باباجان خودتو خسته نکن
اخه من تایید کردم که 9 آهنگه گفتم شاید با منینقل قول:
خدا نکنه من فامیل فرشباف یا حتی خود شادمهر باشم
(sm128)
نگفتن آماده نیست دلیل عوض شدن تاریخ پخش از 11 دی به 1 اسفند این بود که میخاستن ویدیوها بیشتر دیده بشن بعد آلبوم اگه ویدیو میومد دیگه لذتی نداشت
به هر حال شما که تایید میکنی یهو دیدی نوچه فرشباف اومد تو این تاپیک ، پارسال اومده بودا (sm70)(sm2) شایدم بیانیه دادن که همش گمانه زنیه ها حواست باشه بابا جان (sm70)(sm2)نقل قول:
با عرض معذرت از شما دوست عزیز ، میتونم بگم خط آخری که نوشتی مزخرفه ؟(sm176) البته نگفتم چرته که ناراحت نشی یه وقت از دست ما (sm120)
این متن واسه بعد از البوم تجربه کن هست همون زمان که خبر پخش البوم تصویر رو دادن یه نگاه به تاریخش بنداز.نقل قول:
(sm120)
(sm120) فرقی نمیکنه بازم میگن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]