اومد
نمایش نسخه قابل چاپ
اومد
(sm165)
ببین بنان چطور با صدای من بغض کرده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام منو برسون به بوووووووووووق(sm55)
(sm171)
شنبه 01/09/1393 ساعت : 18:30
هفته 12 ليگ برتر انگليس : چلسي - وست برومويچ
زنده از شبکه ورزش
شنبه 01/09/1393 ساعت : 20:30
هفته 12 لاليگا : ايبار - رئالمادريد
زنده از شبکه ورزش
شنبه 01/09/1393 ساعت : 21:00
هفته 12 ليگ برتر انگليس : آرسنال - منچستريونايتد
زنده از شبکه سه
شنبه 01/09/1393 ساعت : 22:30
هفته 12 لاليگا : بارسلونا - سويا
زنده از شبکه ورزش
زنده از شبکه ورزش(sm172)
آخرشم محسن اکسپتم نکرد من نمیدونم چرا هر کی به یه جا میرسه مخاطبشو فراموش میکنه بزار منم یه روز واسه خودم کسی میشم اون وقت میفهمه من کیم
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گزارش خیابانی منو یاد تحلیل های ممر میندازه
و در اینجا از بمب افکن های هسته ای گیتار الکتریک استفاده شده (sm2)
(sm2)دقیقا واسه همین اکسپت نمیشینقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm59)چن وقت دیگه دلوکس ادیشن میاد ولی نیازی نیس شما دانلود کنین
اگر
یک اهنگ بونز ترک همون موقه و همین اهنگی که امیر اپ کرد رو دان کرده باشین یه چن تا اهنگ لایوم هس که چرته اصل هموناس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریختو عوض کردی که لو نری دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارم نگم بازم اکسپت نمیکنه اصلا هواداراش سیب زمنی پشندین چاوشیو یگانه با مردمن به اینجا رسیدن درست نمیگم ممر جون
باب اسفنجی هم با مردم به اینجا رسید
دقیقا مردم باعث بالا رفتن هنرمند میشن مثلا پاشایی ببین چه قدر آدم اومده بود برای تشعیش آدم کیف میکردن ببینم اگه مردم ولت کنن بازم خودتو بالا میگیری غرور خیلی بده محسن یگانه رو ببین هیچوقت یادم نمیره چی به محسن چاوشی گفت تو این مجله های زرد جوری حرف میزد انگار بدون چاوشی به این درجات رسیده البته من عمو محسنو دوست دارم ولی انگار محسن دوست نداره با هواداراش باشه ببینم یه سوال شما کدومتون محسنو از نزدیک دیده والا این جور که من میبینم قضیه یه طرفس وگرنه کنسرت میزاشت البته من به صداش شکی ندارم صداش واقعیه ولی نمیدونم چرا علاقه ای با هواداراش نداره
نرم افزار ***** شکن خوب برای اندروید چچی هست ؟
(sm10)
هات اسپات ، سایفوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت کدوم یکی بهتر و ب صرفه تره ؟
لینک دانلود داری ؟(sm10)
آفرین استاد میتونم نظرتون رو راجع به گرم شدن کره ی زمین و تاثیر آن بر روی موجودات عمق اقیانوس آرام بدانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هات اسپات بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی کدوم اهنگ از البوم پینک فلوید با کلام؟
18. Side 4, Pt. 4 Louder Than Wordsنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)
(sm178)
ممر تو با این ترتیب اهنگ زدنت جز ریدن هیچ غلت دیگه ای نمیکنی
مرتیکه رشتی گفتم یا نزن یا اگر میزنی دقیقا همون اهنگی که من میزنمو بزن اینجور میرینی به ارشیو من نمیدونم کدومو بزنم کدومو نزنم
(sm2)
دانلود نمیشه (sm27)
والا بخدا من نمیدونم از دست این چیکا کنم
به خاطر آلودگی هواس برج میلاد نگاه کنین یه مه گرفتتش علت سرطان همین آلودگیه که سیگار دود ماشین برین تو کویر ستاره ها انقدر زیادن آدم توش به رویا میره گرم شدن کره زمین همین دود کارخونه هاس که هی میره بالا البته علل های دیگر هست که در فصلهای بعد توضیح می دهم
(sm70)تورُ اکسپت کنه کل این نظریت عوض یشه دیگه؟نقل قول:
(sm70)برو باو تو نصف آهنگایی که انتخاب می کنی ملت خوششون نمیاد بیشتر زده میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه عوض میشه اول اکسپتم کنه بعدشم باس از دلم دربیاره
(sm2)اگه حرفایی که به من زد به تو میزد که الان با نارنجک جلو خونش بودی
(sm50)
مگه بتو چی گفته بهت توهین کرده پس باید از دل توام در بیاره اول باس بیاد منت کشیه من بعد بیاد منت کشی ممر