هنوز زوده.. کریس برمیگرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز زوده.. کریس برمیگرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها هم مسی یه هو خوب شد هم نیمار بهتر شد ....ولی اگر مسی رو 60% بارسا بگیریم نیمار میشه 20% بقیه رو هم 20%(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم در نظر بگیر که کلا مسی شاید تو 6-7 تا بازی خوب بوده ....امسال میتونه بعد از چند سال توپ طلا به یکی دیگه برسهنقل قول:
مگر اینکه مسی این روندشُ تو اروپا هم حفظ کنه (sm120)
اینو کسی دیده؟
Foxcatcher 2014
ولی از 2 برد دورتموند به اندازه یه برد تو الکلاسیکو خوشحال شدم(sm120)
گفتم با این وضعیت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل دوست ندارم توپ طلا رو دیگه کریس و مسی بگیرن (sm120)خداییش حیف نیست این زلاتان با این همه ابهتش یه توپ طلانداشته باشه یا رائول یا الکس دلپیرو ؟(sm120)
این دورتموندو خدا کنه حذف کنن من حوصله استرس بازی با اینا رو دیگه ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حسرت توپ طلاست که به دست اونا نرسیده نه حسرت اونا که به توپ طلا نرسیدن(sm120)نقل قول:
نیمار که عشقه منه (sm120) تزه به نظر من تو بارسا داره حیف میشه و الا سال بعد صد در صد جزو 3 نفر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا سرعتشونم بیشتر شده! خوبم گل میزنن ولی اگر گل نزنن معلوم نیست چی از اب در بیاد (sm120)
دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]