یزدانی عجب کشتی میگیره (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
یزدانی عجب کشتی میگیره (sm111)
خوب شد یادم انداختی فردا ردیفش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
د اخه چونی تو که کسب و کارت اینه چرا به من نسبت میدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یه فیلم و زندگیه تو الهام گرفتم و میخوام یه فیلم بسازم.اسمشم هست
چون،کسب و کاره من است(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
NO
(sm120)خلاصه فیلمش میاد کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم برم دیدم بچه ها رفته بودن دیگه تنها حال نمیداد
(sm120)
بنیامین، خواننده پاپ ایرانی، با انتشار یادداشتی از ازدواج مجددش خبر داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مدل ماه عسل
از دنیا عقبیا
- (sm120)
(sm2)والا من تو رو میبینم یاد دوران جنگ سرد میفتم
(sm2)
- (sm2)
حتما خوشگل موشگل بوده
(sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب داشتم یه گشت تو هارد زیر خاکیم میزدم چشمم خورد به آریان یادت افتادم (sm120) گفتم این رضا رو چقد اذیتش کردم حالا فرصت جبران فرا رسیده (sm120) دو تا کلیپ بزار برم و beginig کیفیت wmv اصل ِ میفروشم بهت تا از دلت در بیارم (sm2)
500 تومن بزار برم چون علی پهلوان لنزش کاملاً معلومه (sm2)
این یکی begining هم 499 تومن چون اولش تبلیغ ال جی داره (sm2)
آقا یه سوال فنی
چرا کلیپ هایی که تو هارد قدیمی دارم خش گرفته ؟؟ لامصب همش گیر میگیره وسط کلیپا ؟؟ کلیپا همه wmv 700 ولی کیفیت اون زمان عالی بود
راهی هست بشه درستش کرد ؟؟؟
change windowshttp://www.1musicbaran.com/forum/images/smilies/58-00.gif
اونوقت با این روش هارد خراب نمیشه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساتا یا ایدی؟
ideنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتقل تو ساتا با وی ال سی پلی
کردم نشد (sm172) لامصب وسط کلیپا گیر میگیره صدا بم میشه انگار خش داره (sm172)نقل قول:
تو همش میگی خ.ایه بده بخورم(sm2)مردک خ.ایه خور(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبدیل کن به فرمت دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ntfs بشه fat تاثیری ندارهنقل قول:
باهوش فرمت ویدیورو میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر میگردم
(sm2)
لنز نیست چشم خودشهنقل قول:
(sm50)
- (sm50)
(sm77) آخه چه ربطی داره (sm70)هارد مشکل داره (sm120)نقل قول:
حالا من ویدئو wmv رو تبدیل کنم به mp4 1080 مشکل حل میشه ؟ (sm2)
نه بابا اینقدم روشن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملاً مشخصه تو کلیپ
نقل قول:
- (sm93)
نقل قول:
(sm77) مرسی کاملاً راه حل مناسبی بود
من هر چی میگم میگی نه نمیشه و فلان .....نقل قول:
ویدیوهاش حالا خیلی مهم برات؟
تهران کجا قیمت گوشی لپ تاپ خوبه ؟
پایتختنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باز میگن ونکیه دیگه (sm2)