با(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...........نقل قول:
امیر اواتارو درست کن
تست
امیر اواتار خرابه
نگفتی ماهتاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست(sm25)
(sm50)
من نه پيرم نه جوانم، من نه پيدا نه نهانم
من نه گوشم نه زبانم، من نه اينم و نه آنم
(sm50)
من نه از مردم ِ خاكم، نه پليدم و نه پاكم
نبض ِ ميلاد و هلاكم، در ِ درهاي زمانم
(sm50)
لولای شکسته(sm50)
من مخلص همه ی شما هستم
سعي ميكنم كاراي بهتري انجام بدم و شما ها رو خوشحال كنم
تو هر كاري مطمئنا ايراد وجود داره سعي ميكنم اونا رو رفع كنم
زندگي بسيار كوتاهه تنها چيزي كه باقي ميمونه محبته
من هميشه سپاسگزار محبت شما بوده ام و خواهم بود
جان منو جان تو گويي كه يكي بوده است. سوگند بدين يك جان كز غير تو بيزارم
آن يار نكوي من بگرفت گلوي من گفتا كه چه ميخواهي؟؟ گفتم كه همين خواهم
من تاج نميخواهم من تخت نميخواهم در خدمتت افتاده بر روي زمين خواهم
والا خبر ندارم
به هم احترام بزاريم كسي و نرنجونيم من طاقت تقاص پس دادن ندارم
كلن دم همتون گرم خوشحال شدم از همصحبتي باهاتون
كي گفته اينو ؟
محسن همین حالا اینستاگرام
(sm98)
پنهان ز ديده ها و همه ديدها از اوست
آن آشكار صُنعت پنهانم آرزوست
(sm74)
(sm50)
من دیگه آهنگ نمیدم(sm77)
آهنگ جدید شادمهر ؟
نقاشي ِ آواتارت رو خودت كشيدي احسان ؟
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ياد محسن يگانه افتادم (sm30)
اسم ِ آلبومش رو ميخواست بذاره : اين سي دي رو بخر (sm2)
ناراحت نشي هانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي هر كي بوده ريده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
همه در آستانه پیوستن به آرسنال بودن(sm2)
دهن سرویس هر روز مصاحبه میکنه (sm120)
عکس اصلی رو دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والانقل قول:
تو اي پايان تنهايي پناه ِ آخر ِ من باش
توو اين شب مرگي ِپاييز بهار ِ باور من باش
(sm81)
(sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بغض صداش (sm74)نقل قول:
خدا وكيلي كجاش شبيه ِ (sm120)
چرا رفتی چرا من بیقرارم(sm25)
شایعه شده بعد اربعین آهنگ شادمهر میاد (sm120)
سلام شيما خوبي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كدوم ورژنش رو شنيدي ؟
بابك بيات يا حامي ؟
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقاش ما آماتورِ(sm120)نقل قول:
مرسی نوید . خودت خوبی ؟نقل قول:
ورژن حامی (sm74)
فیلم سام و نرگس
چه کسی باور کرد جنگل جان مرا
آتش عشق تو خاکستر کرد
(sm50)
نوید اینو هم ببین نظرتو بوگو(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید اگه احمد و دیدی بهش بگو.کتاب رویاها.که از نظریه های.فروید اقنباس گرفته کتاب خوبیه بازم چیز بهتر پیدا کردم بهت میگم بهش بگو نبود دیشب بهش بگمنقل قول:
قربانت منم بد نيستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه. پس بيا اين لينك رو بگير دان كن ببين خود ِ بابك بيات عجب سوزي داره صداش (sm25)