من که همیشه از مسی متنفر بودم و خواهم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زلاتان خود عشقه خود عشق(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من که همیشه از مسی متنفر بودم و خواهم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زلاتان خود عشقه خود عشق(sm120)
منم به یکیش راضیم ولی درصورتیکه اون یکیش به بارسا نرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به حاج آکبر(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد در چه حالی؟از روند سینمای روز دنیا راضی هستی؟(sm120)
نقل قول:
پس نمیره برا دانلود(sm2)
اگر واسه ارژانیتن کوپا بگیره چطور؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر منکرش لعنت (sm120)
خدیرا هم 40 تا پیشنهاد داشت ندادش بره بعد همش مصدوم شد اخر فصل رایگان میره (sm120)در مورد ایارا هم اگه چیزی ازمون نگیرن من راضیم (sm120)مثل قضیه کاکا که میلان میگفت حقوقشو شما بدین (sm2)نقل قول:
برا ما فقط بالا میاره(sm120)نقل قول:
البته تجربه ی جام جهانی ثابت کرده که موفقیتشُ حتی به قیمت موفقیت آرژانتین نمیتونم تحمل کنم(sm120)
تنها بارسایی که در کنار اینیستا دوست داشتم بیاد رئال همین زلاتان بوده (sm120)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
حال ما دست خودمون نیس (sm120)همچنان رو به افول است (sm120)
کم پیدایی کاکو (sm120)
برلوسکونی و گالیانی= پت و مت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]