دست تهران رویامو چسبیده
چقدر دست شهر من لوچه (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
دست تهران رویامو چسبیده
چقدر دست شهر من لوچه (sm118)
میلاد که خودش زنِ کریستی مکِ (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی به نظرت من میدونم کجاست
الان دیگه ابروهام به شدیدترین شکل نازک شده و رو به بالا رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بصورت تئوری بلد بودم ترتیب مراحلُ... زنگ میزدم به مادرم میگفتم چیکار کنم یه توضیح میداد میرفتم دست به کار میشدم... همین!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط میخواستم بدونم واقعا 10دقیقه راهِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقاله داشتی؟(sm120)
خب این تیراژه رو از کجات آوردی پرسیدی؟ کسی بهت گفته؟ ازش بپرس کدوم منطقه ـس!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا مقاله کجا بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درس عادی بود که باید پاس میشد
آمار؟ دبیرستان؟ باغچه ی با صفای حیاط مدرسه؟ آخر بهت 19.8 داد نامرد؟ (sm2)نقل قول: