عجب اعتماد به سقفی(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب اعتماد به سقفی(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگترین مهاجرت آریاییان در چه زمانی رخ داده است؟
بزرگترین مهاجرت آریاییان در قرن 21 از وایبر به تلگرام رخ داده است.
چه جالب...
ناز را ميکشيم،
آه را ميکشيم،
انتظار را ميکشيم،
فرياد را ميکشيم،
درد را ميکشيم،
ولي بعد از اين همه سال انقدر نقاش خوبي نشده ايم که بتوانيم
دست بکشيم...
از هر انچه آزارمان میدهد...
سهراب سپهري
لایک(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
35 مگ... ویدئوی تستش توی پیست نوربرگ... زیر 7دقیقه... ببینش
من اگه یه روزی ازدواج کنم به زنم میگم هرجور عشقته لباس بپوش ! ولی اگه ببینم یا بشنوم یا بفهمم کسی نگاه چپ بهت کرده یا چیزی بهت گفته یا پشت سرت حرفی زده من اون طرفو مقصر نمی دونم ! دهن تو رو مورد لطف و عنایت خودم قرار میدم
در پی تهدید داعش
مبنی بر حمله به مرزهای ایران
درخواست می شود کسانی که در فتنه 88
شعار ( نه غزه نه لبنان جانم فدای "ایران" )
سر می دادند ، خودشون رو به مرزهای غربی ایران برسونن.
الان وقت فدا شدنه!!!
تاپیک مخصوص من و محمد (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جنسیس کوپه 2015 با گیربکس دستی برای شاهین جان (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]