[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مثل بلبل انگلیسی صحبت میکنه.. (sm50)
ترانه علی دوستی
تولدت پیشاپیش مبارک (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مترجم خفنیه.(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط به عشقت کلا علاقه خاصی بهت دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سلام بهروز جان امیدوارم خوب باشی
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بهروز شرمنده پروی میکنم ولی میخواستم بهت یه چیزی رو بگم
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تنها من تو زندگیم 5 تا آرزو داشته باشم یکیش اینکه تو با چاوشی کار کنی اگه امکانش هست اگه میتونی دل منو با چندتا از دوستام که طرفدار پروپا قرص تنظیم های شما هستیم رو برآورده کن بدجور میخوامت میلاد و حرف دل چند رفیق گلم عاشقتیم
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منه يار اولدي بو دونيا، سنه نه
سنه يار اولمادي دونيا، منه نه
يه ييرم پسته، فسنجان نازيله
چاليرام سنتور و زورنا، سنه نه
خیلی دمت گرم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم الان به خاطر کامنت تو میره پی وی چاوشی میگه عشقم افتخار همکاری میدی ؟؟ (sm2)
کلا خیلی فرق داره با بقیه الان چند هفته هست پست نذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک نیست زبان و استایلی هست که میخونن - مثل لاتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) هنرنمایی عادل روحنواز
با من نموند ، با من نموند تموم شد اون روزای خوب ... (sm50)
اگه بی من خوشِ
دل من راضیِ ... (sm50)
هر که ز غوغا.. وز سر سودا... (sm50)
(sm50)
روایت عزرائیل و مریض
مریض
سن گیدوب بنده دن عرض ایله خداونده سلام(بهش بگو هنوز من جوونم دنیا رو ندیدم)
(عزرائیل برو از طرف من به خدا سلام بده)
اوزی انصاف ایلسون وار ایکی اوچ خردا بالام
(بگو بهش انصافش کجاس من دو سه تا بچه دارم)
هـــله من تازه جوانم ایله گون گورمه مشم
دنیادان دویمامشام بیر ایله کیف سورمه میشم
(از دنیا سیر نشدم لذت زیادی نبردم چرا باید بمیرم؟؟؟
عزرائیل
داخی بوندان صورا مالک دگیسن اوز پولووا
(دیگه از این به بعد صاحب پولات نیستی)
گـورسن اهـل عیالون دوزلوب صاق صولوا
(میبینی خانواده ات نشسته دور برت)
ییه جاقلار ، ایچه جاقلار، سچاجاقلار یالووا
(میخورن مینوشن بعدشم گوه میکنن دهنت)
بو ایوین دخلینه یاخرجینه ناظر دگوسن
(دیگه دخل و خرج این خونه به تو مربوط نیست)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر یه لحظه نرو کار باهات دارم (sm98)
(sm74)
(sm172)یه زنم نداریم مث ترانه انگلیسی صوبت کنه برامون
یه زن هم نداریم تو این هوای دو نفر باش بریم قدم بزنیم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذت های های خیلی کوچیک اما بزرگ(sm81)
یه زن هم نداریم بکنیمش (sm9)
خاک تو او سرت(sm2)نقل قول:
الی دیوث(sm59)جهت توجیه دو سال بن(sm2)
شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :
جهت توجیه کاربر
پایان مدت محرومیت شما : 05-22-2018, 05:30 PM
یا ابر فرض یعنی این ایرانیه ولی ترکی می خونه !؟ (sm77)
زنمه اختیارشو دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
امیر دلم گرفته(sm81)
(sm70)نقل قول:
این صفاریان دیوث چی میگه اون پایین(sm2)
(sm74)
اصلا حوصله ندارم(sm74)
از غم نامردمي ها بغضها در سينه دارم...(sm81)
دیوث (sm2)حجالت بکش (sm70)نقل قول:
ببخشید نمی دونستم تو ولایت شما زن میگیرن میزارنش رو طاقچه دست بهش نمیزنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بقرست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم از کجا بگم دردمو با کیا بگم(sm81)