(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
دهنت یاران دیوث (sm2)(sm128)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
گوش کردی اینو؟
(sm74) یعنی خاطرات بد داشتی با آهنگای ترکی؟؟نقل قول:
خب پس بهتره اول با فضاهای شادتر و کمی تا قسمتی مِلو شروع کنیم تا بعدش برسیم به ....
فول آلبوم کجا بود باو یونانی باکیفیت بالا تک آهنگ هم به زور پیدا میشه (sm2) ولی خب میبینی بعضی آهنگا به قدری قشنگن که به اندازه گوش دادن یه آلبوم لذت بخشن
یه کار نسبتا شاد و انرژیک یونانی
ببینم صداشو میپسندی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
خسته و در به در شهر غمم
(sm2)نه باو خاطرات بد چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رفیق داشتیم اواز میخوند تیریپ عبدالمالکی و خراطها و ... برمیداشت
خواننده مورد علاقش هم در کل عبدلی بود
خلاصه هر دقیقه یه اهنگ ترکی کاور میکرد همش هم عزا و غم و گریه و ...
(sm2)یعنی رید به تصور ما از اهنگ ترکی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من سال 88 فول دسپینا گیر اوردم الان سال 95 هستیم پیمان (sm2)سرچینگ خود را ارتقا بده(sm2)
دیگه آسمون فرقی با قفس نداشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد سال اولش سخته درست میشه (sm74)
هی جنگیدن توی زندگی
ها قشنگ بود(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این Izoi که تو همه آهنگهاشون میگن یعنی life
Agapi هم یعنی My love
(sm51)دوس داشتم بلد بودم یونانی
مکش ازار از پی ازردن من (sm88)
قلب اهنین حلقه هم اکنده از درد است
- (sm81)
(sm50)
آهنگ بگو بگو نامجو رو با کیفیت بالا اگه داری لطف میکنی برسونی ...
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد فکر کنم این قطعه اجرا های مختلفی داشته باشه .
این نسخه به نظرم با کیفیت ترین باشه . (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنش سرویس (sm2) جوری که تو گفتی آدم همچین ماجرایی رو عمرا تصور نمیکردنقل قول:
حالا عب نداره خودم به قول خودت دریچه تازه ای از آهنگای ترکی به روت میگشایم (sm128)
تعریف از خود نباشه قدرت سرچینگ م بالاست (sm59) اما انصافا کارای یونانی به این راحتیا گیر نمیاد اون دسپینا خیلی معروفه دیگه، هر آرتیستی فول آلبومش رو نت نیست کیفیتم بالاخره مهمه بعضی آلبوما در صورتی هم که پیدا بشن 320k نیستن (sm120)نقل قول:
نقل قول:
ایول آره Izoi از کلمات پرکاربرده تو آهنگاشون (sm42) می تو (sm51)
حالا که خوشت اومد پس این سه تا رو هم داشته باش همه مربوط به جدیدترین آلبوم Konstantinos Argiros میشه که چند ماه قبل ریلیز شد
از خواننده های خوش صداست Konstantinos و البته خوش قیافه و خوشتیپ (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این ترک قسمت ترجیع بند ملودیِ (وکال) نازی داره، نوازندگی درامزش هم خیلی خفنه (sm118)
- (sm50)
روح که خسته از همه زخمی روزگاره (sm50)
همگریز غربتم زادگاه من کجاست
همه کوچها به غربت میرسن (sm74)
ساقهای جوانم از ضربهای طبرها تمام زخم دار است(sm172)
ببین که قایق امیدم نشسته بی تو به گل
- (sm81)
میدونم من همشو دارم ولی کیفیتش خیلی پایینه - اینی که گذاشتی خیلی بهتره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دنیا ممنون ... (sm176)
- (sm50)
هیچ وقت کسی نبوده گوش بده به حرفام یه لحظه (sm50)
تو گرداب غصها اسیر (sm74)
دلم میخواد بمیرم شاید اروم بگیرم (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت(sm19)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm39)
- (sm50)
چطوی یاران خوبی ؟ میگم دی وی دی اورجینال نمیخوای برات پست کنم (sm51)نقل قول:
(sm2)
(sm2)