قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود... (sm172)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود... (sm172)(sm50)
میترسم بیای ابرو نزاری واسم و به همه همسایه هام بدی انوقت اونها فکر کنن همه دوستای من چونی هستن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا میخندی ک.یون پاره خسرو چنان درت فرو میکنم که مرگ مغزی بشی به صحبتهای دو تا ترک نخند(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو با اونجاش کاری نداشته باش حتما می ترسی ابروت بره به خدا باهات کاری ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
- خدایا اینا رو جمیعا شفا بده(sm120)
تو هم زیاد حرف نزن امپر چسبوندم تو همین مجمع چنان جرت میدم که با چسب 123 هم نتونن بهم بچسبوننت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلمه از مادر عروس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت بیای قدمت روی چشم داداش بیای فلکه الله یا شهرداری مغازه من 10 متر با اونجا فاصله دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شفا پیدا کنی به نفع خودته از این وضعیت در آی(sm120)نقل قول: