قرار بود بیام اونجا کار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قرار بود بیام اونجا کار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نه بابا آمار شدم 18/5 فکر کنم!!!!!!!!!!!(sm2)(دیگه خیلی نامرده)
این مال دانشگاه بود!طراحی اجزا 1 بود
تازه اول دردسر(sm120)حالا بگردم دنبال کار... ک!ر میدن دستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت رفیق(sm127)
همین؟یکم بیشتر (sm98)
بابا من گفتم دفاع دارم 2 روز پیش.. دیگه کسی سوالی نپرسید.. چی بگم(sm120)نقل قول:
بیا اینم شیرینیت(sm134)(sm120)
قربونت(sm127)
بود؟ میومدی خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتک ننه گلِ(sm120) این نمره رو باید ببرم در کوزه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها... خیلیم خوبه(sm120)
پس چی میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت پایان نامه بود(sm2)
نقل قول:
آره خورد به داستان عمل زانوم و بعدش هم که دیگه الان نمیتونم زیاد سرپا وایسم
دانشگاهتونم فضای سبز با صفایی داشت؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا میگم این جور نمره دادن نامردیه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]