خدا رو شکر (sm79)(sm199)(sm157)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بیای به ما بدی
شیرینی رو میگما (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو شکر (sm79)(sm199)(sm157)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بیای به ما بدی
شیرینی رو میگما (sm70)
متشکرم (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریکات(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی(sm127)(sm176)نقل قول:
باید بیای به منم بدی
شیرینی(sm70)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشو مدیون دعای خیر والدینم هستم و نویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
جدی؟نقل قول:
یه پسر بچه همین 10 دیقه پیش اومد گفت گرافات داری عمو ؛ با خنده گفتم نه ؛ دوباره الان یه دور چرخید اومد گفت گرافات داری عمو ...
ینی تو این 10 دیقه ای از کوجا میخواستم واسش جور کنم گرافاتشو (sm70)
دیروز 17 اسفند روز جهانی زن بود ولی خب میشه امروزم حساب کرد.نقل قول:
برو تبریک بگو.(sm70)