(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا تخم فیلم خوب ملخ خورده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل رده بندی این 3-4 تا
wiplash
شبگرد-boyhood
gonegirl
(sm120)
از بازیگر نقش اول شبگرد خیلی بدم میاد(sm120)
منظورم استیو بود دیگه (sm120) کارش درسته کلا گریم خوشمزه ای هم داره اینجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نه دیدنش چیزی بهت اضافه میکنه نه ندیدنش کم! (sm120)
هانری من فوتبالمُ مدیون بارسا هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوده ولی نه این قدر زیاد دیگه (sm120)کریس و مسی به نظرم 10 سال پیر تر بودن و زمان ندود و نستا و مالدینی و الکس و زیدان و دلپیرو و رونالدینیو ورونالدو وریوالدو .... بودن محال بود هر سال با فاصله از رقیبا توپ طلا رو مال خودشون کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه قراره ارم اروم بریم جلو (sm2)نقل قول:
من به اون 3 تا 2-2.5 و بوی هود 1 و بردمن 3 (sm120)نقل قول:
به نظرم تو مستی گفته یا منظورش کاملا کمی بوده نه کیفینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتاراش مشخص میکنه آرسنالیه(sm120)
من با قاطعیت میگم مسی از تمام بازیکنایی که گفتی با اختلاف برتره (sm120)اگرم چیزی کمکش کرده اون لالیگا بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خوب اسکلیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه بقیه فیلما چیزی به ما اضافه میکنن(sm2)همش وقتمونو میگیرن(sm120)