نمیدونم چرا جدیدا انقدر دارم شهره گوش میدم (sm50)
فقط میدونم صداش حرف نداره (sm50)
صدا مخملی ایران زمین (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چرا جدیدا انقدر دارم شهره گوش میدم (sm50)
فقط میدونم صداش حرف نداره (sm50)
صدا مخملی ایران زمین (sm50)
تولد عشقم بود دیروز ، تولدش مبارک ... (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تغییر در برخی بسته های اینترنت با مصوبه رگولاتوری
پيرو ابلاغ مصوبه ۲۴۹ سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص رعايت كف قيمت بستههای اينترنت، کلیه اپراتورهای تلفن همراه کشور موظف به حذف يا تغيير برخی بستههای اينترنت خود شدهاند.
در همین راستا همراه اول، از روز سهشنبه ۳۰ خرداد ماه بستههای اینترنت خود را با تغییراتی همراه کرده است که شامل تغییر حجم شبانه بستههای آلفا و آلفا+ (۴ بسته)، توقف فروش بستههای نامحدود شبانه در #۱۰۰۰* (۶ بسته) و توقف فروش بستههای محدود شبانه (۳ بسته) میشود.
لازم به ذکر است قیمت هیچ کدام از بستههای موجود قابل انتخاب، تغییری نکرده است و تنها حجم هدیه شبانه بستهها عوض شده است تا مطابق با مصوبه ۲۴۹ سازمان تنظيم مقررات شود.
مشترکینی که در حال حاضر در حال استفاده از بستههای حذف شده هستند، تا پایان زمان و یا حجم بسته فعلی، اجازه استفاده از بسته را داشته و پس از اتمام حجمی یا زمانی، امکان خرید مجدد بستههای حذف شده را نداشته و پیشنهادات جدیدی دریافت میکنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قيافه اصلى عشقتم ديديم... (sm51)
بانو مونيکا و بس... (sm19)
ما به آن گل از وفای خویشتن دل بسته ایم ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مالنا و سکوت مطلق ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتن آرشیو آثار این کارگردان ها الزامی ست ... (نخست وزیر میلیک ...)
یکی برای همه همه برای یکی (sm50)
ببین فرشید این ورژن اول ها که منتشر شدن این اواخر،اجرای تمرینی اثر هستن و هیچوقت روی کاست نرفتن...افراد محدودی هستن که این قبیل کارهارو دارن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که امد دیگری من میروم (sm172)