بازی تقلید 2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تئوری 1.5
اون 3 تا رو ندیدم (sm120)
آهان هشت و نیم 0.5 (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی تقلید 2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تئوری 1.5
اون 3 تا رو ندیدم (sm120)
آهان هشت و نیم 0.5 (sm2)
نویر من اصلا قبول ندارم! فقط به خاطر این جنگولک بازیا که جلو میاد وا ینا گندش کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارو شکر (sm120)اینقدی که بعضی موقع ها حسرت اشتباهات و بدشانسی های کاکارومیخورم حسرت زندگی تخمی خودمو نمیخورم (sm120)نقل قول:
خداییش هم حیف بودن (sm120)خیلی خانواداشونو دوست دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر گفتم نبینین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با ارفاق همون 0.5 (sm120)
ولی امارکورد رُ ختما ببین باب خودته (sm120) پره از اون سکانسای 0.5 امتیازی (sm2)
بابا 34 بازی کرد 31 گل زد تو لیگ...8 تا گل هم تو اروپا زد.. سال 2007/8(sm77)نقل قول:
مگه تو رئال هر سال چند تا گل میزنه؟ با 50/60 تا بازی 60 تا گل میزنه
من قبول ندارم حرفتو.. ربطی به دفاع داغون نداره.. تیماش داغونن(sm2)تو انگلیس تیمای خوب بیشتری هستن.. بعدم مگه بیل و سوارز اینا تو انگیلیسم نبودن مگه؟ تو انگیلیس شرایطشون بهتر بود از نظر گلزنی(sm120)
بعدم این اسکار و هازارد به اندازه کافی تو انگلیس فانتزی بازی میکنن.. رونالدو که منچستر بود انواع دلقک بازیارو در می اورد(sm2)
کاکا هم یکی از اونایی که چوب بدشانسی + انتخابای اشتباه خودشا خورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین عکس العمل های امشب کورتوا رو نویر داشت 30 درصد راه رسیدن به سه نفر اول سال دیگه رو طی کرده بود (sm120)وگرنه وقتی ما 5 تاییشون کردیم حتی رو توپا شیرجه هم نزد (sm120)نقل قول:
با اینکه همیشه دوست داشتم کاکا رو تو لباس رئال ببینیم ولی کاش هیچوقت نمیومد رئال (sm120)نقل قول:
رونالدو تو رئال فکر کنم 2 بار توپ طلا گرفت(sm120) چجوری تو اوج نبود... مصدوم زیاد میشد اما تعداد بازیاشم کم نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی اونوقتا بیشتر بود.. خود بارسا هم حساب نمیشد خیلی فصلا(sm2)
به اندازه کافی گل میزنه.. ته تهش 14/15 تا بازی میکنن.. همیشه 10/12 تا گل میزنه.. دیگه چند تا گل باید بزنه؟(sm120)