یک سری هوادارنما و به ظاهر دوستدار شادمهر که اصلا از پشت صحنه موزیک چیزی حالشون نیست و نمیدونن ساخت یک آهنگ و تولید یک آلبوم چه مراحل سختی داره و باید یه سری مراحل سخت طی بشه تا یه آلبوم به مقصد اصلیش یعنی تو پلیر مردم و در نهایت به قلب مردم برسه و از موزیک فقط گوش دادنش رو بلدن و فکر میکنن موزیک باکلام فقط خوندنه و شادمهر رو فقط یک خواننده میدونن و از حمایت و جانبداری از خوانندگی شادمهر فکر میکنن دارن دین خودشون رو بهش ادا میکنن و نمیدونن شادمهر کامپیوترشو فروخت تا با پولش بره ویالون بخره و چه مراحل سختی رو پشت سر گذاشت تا مردم اون رو فقط یک نوازنده و آهنگساز حرفه ای بدونن و نه فقط یک خواننده معمولی و دارن با مقایسه اش با امثال وحید پویان غیر مستقیم تخریبش میکنن .. شادمهری که آلبوم بهارمن رو به صورت بیکلام منتشر کرد یا آهنگ پل عاطفه رو تا بگه جلل خالق من فقط خواننده نیستم بلکه یه هنرمند کاملم و به کلی ساز موسیقی مسلط هستم و آهنگسازی هم بلدم ولی مردم هنوزم که هنوزه اینو نشنیدن و واقعا برای شادمهر متاسفم که هواداراش نتونستن بفهمن که هنر آهنگسازیش چه گنج بزرگی بوده که دیگه از دستش دادن و الان باید افسوسشو بخورن .. هوادارای به ظاهر هوادار هنوز نفهمیدن شادمهر یه هنرمند مولف و پایه گذار و ساختارشکن بوده که همیشه یه موجی راه انداخته و بقیه دنباله رو بودن و یک نوازند قهاره که برای نوازندگیش کلی تمرین کرده و وقت گذاشته و عمرشو پاش سپری کرده و یک آهنگساز بسیار خوب و عالی .. چرا بعضیا اصرار ارن فقط شادمهر بخونه و شادمهر رو فقط یک خواننده در سطح محمد اصفهانی که بسیار خواننده خوبیه میدونن هنوز نتونستن بفهمن شادمهر معین یا ابی یا گوگوش نیست ..
من خودم خبرنگارم و با همه هنرمندا آشنایی دارم و به واسطه رامین بصیرت نیا با فرشباف آشنا شدم و حتی ملاقات هم داشتیم و شغل من نقد کردنه نه تخریب کردن من اگه حرفی زدم فقط نقد بوده و هیچوقت قصد تخریب نداشتم چون احساس کردم یکسری هنوز شادمهر رو به معنای واقعی نمیشناسن و نمیدونن چه رنجهایی متحمل شد که ما فقط به عنوان خواننده نشناسیمش که متاسفانه با اشتباهات خودش این هدفشو پایمال کرد یکسری دارن از اشتباهاتش تعریف و تمجید میکنن و این دوستی نیست و دشمنیه ...
اگه فکر میکنید بت درست کردن و حمایت کورکورانه از اشتباهات کسی فقط هوادار بودن رو ثابت میکنه پس من هوادار نیستم و افتخار میکنم دوست دارم شادمهر رو بازم تو اوج ببینم و اگه سقوطش خوشحالتون میکنه میتونید خوشحال باشید چون به هدفتون رسیدید
اینم به کسایی گفتم ک فکر میکنن من دشمن شادمهرم که نیستم و راحتن هرجور دوست دارن فکر کنن