از گرد راه اومد جدایی
نمایش نسخه قابل چاپ
از گرد راه اومد جدایی
دست گل درد نکنه ممنون سهند جان دمتگرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی که نوار قدیمی هستند. کاور کاست و البوم داریوش قدیمی هرچی داشتی بذار تا دانلود کنم بد جور دربه درشم.(sm178)
آدم اگه تو کشور خودش احساس غربت میکنه بهتره بره تو غربت احساس غربت کنه (sm50)
چشم...ما تا میایم کاری کنیم لپتاپ به فنا میره ولی به محض اینکه درست شد یه سری از کاورهای قدیمیشو واست آپلود میکنم. آهنگم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صص نگووو سهند(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی و یکمِ خرداد ماه زادروزِ استاد "عزت الله انتظامی" (sm127)
لیلا زارع تو همین فیلمه گفت که تو انجمن گذاشتن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها فکر کردم حرف توئه(sm176)
و بهرام بیضایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد بیضایی اسمش توی لیست هست ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]