یدونه سانسا موند که لختتش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانسه منه دیگه (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
یدونه سانسا موند که لختتش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانسه منه دیگه (sm128)
سانسا هم به دست شاه شب لخت میشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز کامل ندیدمش تقریبا تا نصفش رو دیدم تا اینجا که در مجموع خوب بود..
بالاخره پادشاه شب هم ملکه میخواد دیگهنقل قول:
اریا که خودش به باد داد خودشو
میتونست به نفرات بهتری بده مثل سگ شکاری
پس من اینجا چکاره ام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
پس دست به کار شو دیگه صادق چند تا عکس از سانسا بزار با بچه های انجمن حال کنیمنقل قول:
نمیشه..نقل قول:
نمیدونم چرا احساس میکنم بدن خود آریا نیست و بدل بجاش لخت شده و با جلوه های ویژه سر و بدن رو بهم چسبوندن !مثل صحنه لخت شدن سرسی که یه جایی دیدم گفته بودن بدن خودش نیست!! (فکر کنم اپیزود 00 فصل 8 که راجع به فصل های قبلی حرف میزدن بود)نقل قول:
سانسا هم احتمالش صفره لخت بشه چون نه اون و نه کس دیگه ای توی سریال بهش کراش نداره!