تسخير كننده قلبش کی هست دقیقا؟؟؟؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تسخير كننده قلبش کی هست دقیقا؟؟؟؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنـــــــــــــها هاچ بک مورد علاقه ـم: (sm127) گلف (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قصد همچین کاری رو نداشتم ولی چشم .. برای حرف تو هم شده قبول میکنم
وسط این همه حرف زدن و دیتابیس پر کردن یه دعا هم به حال ما بکنین ، شاید فرجی بشه و انرژی و حسش بیاد و ما هم کاری انجام بدیم کارمونو تکمیل کنیم(sm27)
امکان داره یادم بره؟ انقدر کیفیت عکسا بالا بود برای اینکه همه ـشُ یه جا ببینیم باس سیو میکردیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
دعا میکنم دست به پروژه بزنی به راحتی هرچه تمام تر کارت تکمیل شه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوندا یا مزدا؟ نظر شما چیه؟ (sm10)
داشتم تو تاریکی سیگار میکشیدم، دیدم یه جن داره نگام میکنه!
گفتم: " بسم الله الرحمن الرحیم " .......
نرفت!
گفتم شاید باید با صوت بخونم، زدم رو عبدالباسط:
" بیسمی الله و الرحماااااانو الرحییییییییییم "
یهو جن گفت: سوره بقره هم بخونی نمیرم پدرسگ......
من باباتم! :|||
مکالمه شپش ها:
:الو! کجایی؟
:توسبیل یه موتورسوار، دارم ازسرما یخ میزنم!
:دیوونه!صد بار گفتم برو تو ش*ورت یه زن
، هم گرمه، هم نرمه!
:بابا دیشب اونجا بودم،
صبح که پا شدم دیدم اینجام ...
ﺍﻳﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍﻳﻲ ﮐﻪ ﻧﺎﺧﻮﻧﺎﺷﻮﻥ نیم متره ﮐ*ﻮﻧﺸﻮﻧﻮ ﭼﺠﻮﺭﻱ ﻣﻴﺸﻮﺭرن؟ ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴﺎﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ 1ﮐﻴﻠﻮ ﻋﻦ ﺯﻳﺮﺵ ﻣﻴﻤﻮﻧﻪ ﯼ ﻭﺥ ﺧﻂ ﺧﻄﻲ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺍﻭنجاﺷﻮﻥ؟!