سلااااااااااااااااااااااا اااام ننه جاااااااااااااااااااااااا ااان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلااااااااااااااااااااااا اااام ننه جاااااااااااااااااااااااا ااان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ابی بازا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا (sm10)
فداي شما (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبختانه ما تو آپارتمانمون حق شستن فرش نداريم(sm59)چقدرم كه بچه ها كمك ميكنن به خونه تكوني (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اين بلا چند هفته پيش سر ماشين من اومد كم مونده بود گريه كنم از كارواش اومدم بيرون تا برسم خونه يه رگبار پراكنده زد تموم شد (sm120)
احوال شما؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خوبِ خوب (sm10)
سلام عزیز ؛ خوش گلدی ، چه عجب اَ اینورا ؟ (sm10)نقل قول:
فدااات(sm10) ؛ چه کنم دیگه همش به من رفته (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم میدونی یه چیزیش به تو نرفته (sm2)
نقل قول:
(sm176)(sm176)(sm176)نقل قول:
زنده باشی (sm10)نقل قول:
کتکشون نمیزنی همین میشه دیگه... ما که کتک خوردیم هرسال مثل اسب بخار کار میکردیمنقل قول:
خوشبختانه ما تو آپارتمانمون حق شستن فرش نداريم(sm59)چقدرم كه بچه ها كمك ميكنن به خونه تكوني (sm25)
اگه بخوام بشمارم چند بار اینطوری نشده راحتترم... بی برو برگرد این اتفاق واسه من میوفته... و این ابرها "دیــ*ـوس" نام دارند (sm172)نقل قول:
اين بلا چند هفته پيش سر ماشين من اومد كم مونده بود گريه كنم از كارواش اومدم بيرون تا برسم خونه يه رگبار پراكنده زد تموم شد (sm120)