اینا رو کامل بلدم
توی نت هم سرچ کردم چند نفر مثل من مشکل دارن
رزولوشن من 1280.1024 هست
دقیقا روی همین هم تنظیم می کنم هیچ وقت چنین مساله ای پیش نیومده بود !
خودت کاملا تمام صفه اجرا می کنی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا رو کامل بلدم
توی نت هم سرچ کردم چند نفر مثل من مشکل دارن
رزولوشن من 1280.1024 هست
دقیقا روی همین هم تنظیم می کنم هیچ وقت چنین مساله ای پیش نیومده بود !
خودت کاملا تمام صفه اجرا می کنی ؟
pes 2015 چطوره؟
pes 2014 نا امیدم کرد!
(sm59)آره فیکسه لامصبنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)فیفا در جیبش استنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
pes امسال همون 2014 هست فقط اشکالاتش برطرف شده .. خیلی خوب شده
در واقع 2014 مقدمه ای بود برای این
(sm50)
واس من اون دو تا نوار مشکی خیلی رو اعصابه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکاری هم کردم درست نشد که نشد
(sm98)
گویا کسی از اب و هواشون خبر نداره
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نیست از برف...از فردا بارون
(sm120)
چشم هایت،
"وزیر پیشنهادی علوم" اند
و من،
"اصولگراترین نماینده ی مجلس"
هر چه قدر هم که توجیه کنی
باز هم،
هر نگاهت را
"فتنه" می بینم!
.
.
.
" سعيد داوودي "
اصفهان هوا خوووب فقط شبا سرد میشه هنوز خبری از زمستون نشده (sm50)
ممنون از پاسخگویت راستی کتاب صفا پی دی اف میخواستم بچها گفتند داری (شکلک گل )نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
خودشون به صرافتش نیفتادن ولی شاهین نجفی و جمشیدمشایخی زوج خوبی میشدن با هم. این هی میرفت اعتراض میکرد فحش میداد پشتبندش اون میرفت عذرخواهینقل قول:
مرتضی...(sm74)
شکلکا نمیاد چرا اه
مشهد که بارون هم به زور مياد...(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شعرها و ترانه هایی که شنیده نشده رو گذاشتم.فعلا از 3 کتاب یکیشو کامل نوشتم ولی pdf نکردم.الان همینی که کامل شده رو pdf میدم بهت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
یکی از بهترین های پاپ بود حیف شد اینده خوبی در انتظارش بود...(sm81)
آواتارت و از کجا کات کردی؟!(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا (همون شکلک تعجب )نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برف زیاد بدم میاد
(شکلک گل )
اخبار ميگفت آسمون صافه
ایول دمت گرم (گل )نقل قول:
اما من امشب ابر میسازم ...
آره مشهد از اين دو حالت خارج نيست يا گرم و خشک يا سرد و خشک!نقل قول:
از فیس بوک!!!(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم ازدواج کرد (sm172)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بقیش هم بزودی انجام میدم!(sm174)
من میخواستم برم سوئد خواستگاری که یهو ازدواج کرد (sm172)(sm2)
مرسی داداش ی دونه باشینقل قول:
(sm2)زارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینی انگار خدا هم نمیخواد ما ازدواج کنیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چرا چرا چرا (sm81)
مشکلات اسکوچیچ با فولاد ادامه دارد و مداوم بازیکنانش کم خواهند شد.او برای بازی بعد یکی دیگر از بازیکنانش را نمی تواند بازی دهد و برای جایگزینی او ، می خواهد یکی از جوانانش را برای بار اول در این فصل آزمایش کند.محمد اهل شاخه(sm2) و سروش سعید دو جوان خوزستانی هستند که یکی از آنها فردا در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت
فکر کنم اين عکس محسن و نديدم تا حالا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین امروز گذاشت فیس و اینستانقل قول:
الان ببین دیگه(sm50)نقل قول:
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]