خدا رو شکر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو شکر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موهاتو میکشما ؛ کپی برابر اصل منه ؛ حرف نباشه (sm70)نقل قول:
چطورين ؟ دلم براتون تنگ شده بود
واااااااااااااااااااي صابر چقدر چلوندنيه اين بچه(sm127) البته به خودت نگير دائي جون (sm30)
یکم از لذتهای دایی بودن تعریف کن دلم آب شه... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبتون خوش رفیقان روز تنهایی (sm127)
به ما که عکس ندادی... ولی آتی حتما یه چیزی دیده که میگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همشو بستم بالای کله م بیا بکش (sm70)
عمرا حالا بهت میگم چیش نرفته بهت (sm2)
من فقط رو حرفِ شوورم حرف نمیزنم (sm2)
خوبیم... خوبی؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت شاد رفیق (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول: